Jak veřejně odčinit křivé nařčení funkce výrobku?

<< < (3/3)

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec  20.03.2024, 20:03

Dokonce výborná myšlenka hodná k založení tradice.
Právě probírám katalog Koposu a hledám pro příště jejich největší výrobek
 (dance)

Milane, možná, než se pustíš do dalšího nepříliš podloženého narčení, nebylo by od věci se KOPOSu veřejně omluvit.
 (drinks)

Milan Hudec:
Citace: Miroslav Minařík  15.11.2024, 13:20

Milane, možná, než se pustíš do dalšího nepříliš podloženého narčení, nebylo by od věci se KOPOSu veřejně omluvit.
 (drinks)

Velice rád učiním a počítám se svoji reakcí, mám v merku několik těchto krabic již instalovaných v zateplení řekněme s nešetrným používáním zásuvek a číhám co se stane, pokud budou dlouhodobě držet, tak se samozřejmě omluvím s prosbou o odstoupení ze sázky, Koposu poté zbudou skvělé krabice a mě zuby.

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec  15.11.2024, 16:16

Velice rád učiním a počítám se svoji reakcí, mám v merku několik těchto krabic již instalovaných v zateplení řekněme s nešetrným používáním zásuvek a číhám co se stane, pokud budou dlouhodobě držet, tak se samozřejmě omluvím s prosbou o odstoupení ze sázky, Koposu poté zbudou skvělé krabice a mě zuby.

Milane, ty jsi prostě  O0
 (dance)

Jaromír Táborský:
Nemám rád prázdné hejtování ale panu Hudcovi to občas vyjde. Jinak jsem sledoval jak se tady zkoušelo afdd a to taky nějak nedopadlo, že?

Milan Hudec:
Takže, tímto se Koposu omlouvám za zpochybňování jejich technologie upevňování krabic, skutečně drží nad míru mých lichých aproximacích předpokladů.
Abych odčinil svoje pochyby beze zbytku, doporučím krabice vybavit nikoli jednoduchým závitem v současné podobě, ale závitem obdobným systému SXF, tj.vytahovací moment bude proměněn po ukončení působení síly k vrácení do původní polohy.
Teprve pak bude systém v mých očích naprosto jedinečný.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana