Nevíte o sensing power socket v českém provedení?
Martin Kurka:
Jojo, zatím se tomu říká Master-Slave. Už jsem kdesi četl, že tento technický název byl napaden pro rasový podtext a ve firmě bylo zakázáno jeho používání a nahrazeno novotvarem který nikdo z techniků nechápe a neví co se tím myslí.
Stejná šílenost jako korektní modrý mouřenín na obalu čokolády Kofila, nebo Kofila v neutrálním puntíkovaném obalu, korektní nazývání Vánoc zimními svátky aby nebyly uraženi nekřesťané a podobné úlety v korektnosti. Samá snaha o pokryteckou formální korektnosti, ale reálná vzájemná úcta a slušnost upadá.
Na obdobné konto jsem někde jsem slyšel hlášku, že jsou jen dvě pohlaví, ostatní jsou jen diagnózy.
Jestli to není pravda, tak já se dnes identifikuji jako přetopená parní lokomotiva a chci mít pro sebe WC s označením výtopna abych tam mohl odjet vypustit páru, trochu se namazat, začudit si a vysypat popelník.
Martin Novák:
Nevím zda se svět kolem mně zbláznil nebo už jsem na tohle příliš starej ale přestávám tomu co se děje kolem rozumět. U manželčina chlebodárce už rok otevřena pozice technika kterou nemůžou obsadit. Lepí se to všelijak přes externisty nebo brigádníky protože US centrála stále odmítá uznat že se na to místo furt hlásí jen bílí hetero muži a požaduje plnění kritérií diverzity. Takže dokud se jím tam nepřihlásí nějaká nebinární entita nebo aspoň černá lesbička tak to místo bude prostě neobsazeno...
Václav Třetí:
USA je země velkých možností, čím více jste jiný (divnější), tím jste žádanější. Hlavně, že to nemá konkurence ... V našich podmínkách je problém sehnat dost "jiných" lidiček, aby bylo možné splnit tabulkové požadavky US firmy.
Miroslav Revús:
Asi im nedochádza, že stredná Európa je prakticky celá biela a hetero. Aj bez rasizmu a xenofóbie. Najvyšší čas presťahovať firmu do Anglicka alebo Švédska, tam je zmes ľudí pestrejšia.
(drinks)
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana