ESČ navrhuje úpravu NV 190 a 194/2022 Sb.
Jirka Š. Svejkovský:
Požadavek na vyšší dosažené vzdělání v oboru elektro tam nenajdete. Návrhy na změnu 194 jsou víceméně kosmetického rázu.
Pavel Horský:
Citace: Miroslav Revús 20.02.2024, 12:39
Medzi ich členmi sa nájde iba mizivé percento ľudí s najvyšším dosiahnutým vzdelaním - výučný list. Ak vôbec niekto.
Takže ich to nezaujíma, lebo im úbytok členov a členských príspevkov nehrozí.
A zřejmě ani po nových členech netouží.
Kolegu údajně vyhodili od zkoušek jen kvůli tomu, že nevěděl hloubku uložení vodovodního řádu.
Pokud je to pravda a já myslím, že je, protože kolega nepatří mezi lidi, co by lhali, pak je tam opravdu něco divného.
Jaromír Táborský:
Citace: Pavel Horský 21.02.2024, 09:19
... kvůli tomu, že nevěděl hloubku uložení vodovodního řádu.
FYI
Na Vodárnách jsem byl důrazně poučen, že mají "vodovodní řad" od slova řada. Nikoliv řád jako soubor pravidel.
Pavel Horský:
Citace: Jaromír Táborský 21.02.2024, 09:27
FYI
Na Vodárnách jsem byl důrazně poučen, že mají "vodovodní řad" od slova řada. Nikoliv řád jako soubor pravidel.
Tak to jsem moc rád, že jste poučku předal dál.
Jiří Schwarz:
Citace: Pavel Horský 20.02.2024, 07:29
...
Tlakaři, výtaháři a plynaři v pozicích RT bez maturity vlastně skončili. Nebudou připuštěny k obhajobě svého paragrafu a to i přes to, že mají praxi v délce několika desítek let.
Až to potká naše RT, tak jich bude min. 1/2 rázem v řiti.
...
Nevylučoval bych, že to chtěli tak trochu srovnat, sjednotit.
Na Drážní úřad není možné přijít a chtít získat osvědčení pro revize, když nemáš maturitu v oboru
Přitom nám je jasné, že škola tě "nasměruje", ukáže něco ze základů, ale odborníka z tebe neudělá.
A někomu je i několik škol platných jak "mrtvýmu zimník"
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana