Jak může být jedna značka jističe zaručeně nejlepší

<< < (2/2)

Jiří_Hrubý:
Cena by neměla být určujícím měřítkem a ani věhlasné jméno firmy vždy nezaručí kvalitu u všech výrobků, ať už z důvodu rebrandování, případně z důvodu choutek managementu snížit náklady na výrobu při zachování či zvýšení ceny prodejní.
Čas od času se tu propírají čínské značky a žádná chvála. Ale paradoxně některé z nich nevyrábí jen levné a mizerné jističe, které sem dováží ziskuchtiví obchodníci, ale taky vysoce kvalitní a propracované výkonové spínací a jistící prvky.
Budu-li uvažovat pouze jističe, pak existuje dostatek renomovaných výrobců a volba je na preferencích každého spotřebitele, který se může buď držet obecně známých a doporučovaných značek, nebo se nebát experimentovat a méně známou značku si otestovat.
A když to budu hodnotit přes technickou podporu, tak třeba EATON si chtěl jenom mailovat, na což není v praxi čas, kdežto u OEZ se mnou řešil přímo člověk, co ty deiony vyvíjí a testuje v sobotu v poledne.

Václav Třetí:
Citace: Jiří_Hrubý  18.02.2024, 20:05

A když to budu hodnotit přes technickou podporu, tak třeba EATON si chtěl jenom mailovat, na což není v praxi čas, kdežto u OEZ se mnou řešil přímo člověk, co ty deiony vyvíjí a testuje v sobotu v poledne.

Každá verse má svoje výhody a nevýhody. V e-mailu mám informaci obvykle obsáhlejší, černé na bílém a trvale, ale na odpověď musím počkat, řečené po telefonu mám hned, ale mohu část zapomenout nebo špatně interpretovat. Já mám lepší zkušenosti s Eatonem. Obě firmy jsou dobré, nadpůměrné.

Jan Yossarian:
Krásný rozhovor s pracovníkem našeho slavného červeného koncernu mě utvruje v tom, že čí chleba jíš, toho píseň zpívej! A když se chová navíc arogantně a ještě mě odkazuje na facebook, tak je to fakt už moc.

Václav Třetí:
FB je fenomén doby, někteří si myslí, že je to Písmo Svaté. (Proto ho nemám)

Miroš Jan:
Přesně tak Václave. O0

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana