Jak ovlivní nerovnoměrný odběr životnost do série zapojených akumulátorů?
Peter Munka:
Takto nie, patri tam DC / DC menic zapojeny na cele vstupne napatie.
Leri:
Citace: Václav Třetí 26.01.2024, 05:19
Nerovnoměrný odběr ze sériově zapojených akumulátorů způsobuje , že dodatečně zatížený akumulátor se při seriovém nabíjení nedobíjí na 100%, kdežto druhý (třetí) akumulátor bez další spotřeby se zase přebíjí. Tento jev je známý z nákladních automobilů s instalací 24V, kde bývá vyvedeno napájení 12V pro autoradio nebo další spotřebiče 12V (lednice...). Dříve se doporučovalo pravidelné vyměňování akumulátorů mezi sebou. V autodopravách, kde se to nedodržovalo, byl zvýšený výskyt vadných akku. Dnes u moderních nákladních aut bývá namontován výkonný step-down měnič již od výroby, ze kterého je napájeno autoradio, vysílačka a zásuvky na palubní desce pro další autospotřebiče 12V. U vozidel v mezinárodní dopravě bývají i měniče na 230V~.
Z výše uvedeného vyplývá, že komplikace spojené s tímto zapojením, nemohou vyrovnat náklady na měnič.
(poklona) všem za objasnění tohoto příkladu. Samozřejmě mám v plánu použít měnič, jen jsem se chtěl tomu vyhnout, aby zařízení bylo co nejjednodušší a nezabíralo moc místa. A taky mě zajímalo, jak se vlastně budou chovat akumulátory při provozu, nabíjení a celkové životnosti, poněvadž jsem tento způsob zapojení a provozu, nikdy nezkoušel. Díky za Vaše cenné zkušenosti.
Leri:
Citace: Václav Třetí 26.01.2024, 05:19
Nerovnoměrný odběr ze sériově zapojených akumulátorů způsobuje , že dodatečně zatížený akumulátor se při seriovém nabíjení nedobíjí na 100%, kdežto druhý (třetí) akumulátor bez další spotřeby se zase přebíjí. Tento jev je známý z nákladních automobilů s instalací 24V, kde bývá vyvedeno napájení 12V pro autoradio nebo další spotřebiče 12V (lednice...). Dříve se doporučovalo pravidelné vyměňování akumulátorů mezi sebou. V autodopravách, kde se to nedodržovalo, byl zvýšený výskyt vadných akku. Dnes u moderních nákladních aut bývá namontován výkonný step-down měnič již od výroby, ze kterého je napájeno autoradio, vysílačka a zásuvky na palubní desce pro další autospotřebiče 12V. U vozidel v mezinárodní dopravě bývají i měniče na 230V~.
Z výše uvedeného vyplývá, že komplikace spojené s tímto zapojením, nemohou vyrovnat náklady na měnič.
Ještě mám dotaz na Václava Třetího. Popsaný příklad je za podmínek, že akumulátory se dobíjí za provozu. V mém případě by se akumulátory dobíjely v odpojeném stavu od zařízení,. Též by docházelo k poškození jednoho z akumulátorů? Zatížení za provozu by bylo, 12V 20W a 36V 1000W.
Miroslav Revús:
I když sem nebyl tázán, dovolím si odpovědět :-)
Keď ich budete mať odpojené, tak by bolo najvhodnejšie nabíjať ich samostatne nabíjačkou 12V.
Ak máte čas a priestor na ich odpojenie, je vhodné nájsť si čas a priestor na ich separátne nabíjanie. Možno by bolo vhodné zamyslieť sa nad použitím viacerých automatických nabíjačiek.
Je to jednoduchšie, ako sledovať ich stav počas nabíjania v sériiovom zapojení.
Václav Třetí:
Ano, přesně tak bych odpověděl i já. Nabíječky by to chtělo s procesorovým automatickým ukončením nabití.
Thank you Mr. Revús!
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana