Chcete viděl výrobu KOPOS na vlastní oči?
Pavel Horský:
Mě zarazila délka exkurze...90 minut?
A není to málo Antone Pavloviči?
To je dvojnásobek doby, mého sezení v autě při dopravě na místo exkurze, což je veliká škoda. Toto se mi určitě nevyplatí :(
Miroslav Minařík:
Citace: Pavel Horský 22.01.2024, 08:16
Mě zarazila délka exkurze...90 minut?
A není to málo Antone Pavloviči?
To je dvojnásobek doby, mého sezení v autě při dopravě na místo exkurze, což je veliká škoda. Toto se mi určitě nevyplatí :(
Pavle, myslím, že 90 minut na to aby sis udělal představu o systému, případně si upřesnil některé detaily, určitě stačí. To bude čistý čas ve výrobě kde se tedy nemá motat nikdo jiný, než povolaní. Zpravidla tomu předchází čas na uvítanou a seznámení a následuje po prohlídce diskuse a rozbor.
Ty to máš z Podbořan možná kratší cestu, než já z Brna a navíc máš po cestě Prahu, the city of the big business :-)
Pavel Horský:
Citace: Miroslav Minařík 22.01.2024, 08:27
.............. ..... navíc máš po cestě Prahu, the city of the big business :-)
A to je to oč tu běží.
V Praze jsem za 45 minut a přes Prahu pak jedu min. 90 minut. Pro mě cesta do Koposu tak 3 až 4 hodiny. Tedy, určitě by mě to zajímalo, ale tolik času tomu prostě neobětuji, neboť ho tolik opravdu nemám. Třeba se někdy povede, že pojedu tím směrěm a trefím se do datumu.
KOPOS Kolín:
, 90 minut je standardní doba trvání exkurze. Je pochopitelně možné vše proběhnout rychleji, ale to by byla škoda. Bude taky drobné občerstvení, představení firmy, počítejte v Koposu dohromady cca 2 hodiny. Chápeme, že každý musí zvážit dobu, kterou tomu dá, protože ikdyž naše republika je malá, přece jenom nějaký čas v auto to bude. Těšíme se na vás.
Jan Franěk:
Právě jsem se zaregistroval a těším se na exkurzi. S kým se tam ještě potkám kolegové?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana