Josef Martinec
|
|
« kdy: 08.01.2024, 18:20 » |
|
Dnes trochu neobvyklé téma. Vzhledem k tomu, že sem chodím už nějaký pátek , všiml jsem si, že je zde spousta odborníku jak z běžné elektro, tak i průmyslová elektronika , zdravotechnika a podobně. Neřešil někdo z vás detekci kovů v produktu? Tím tedy nemyslím potravinářství a farmacii, tam se dá dohledat spousta hotových řešení, ovšem trošku mimo částku, kterou by si představoval dotazující. Jde mi o textilní výrobky(oblečení, zavinovačky nikoli plyšové hračky) určené pro děti a hledají se špendlíky které tam zapomene zbrklá švadlena. Ideálně by byl průvlek oblečení detekční smyčkou aby byla naznačena alespoň oblast pro hledání. napadá někoho z vás nějaké řešení tohoto problému? Případně nasměrování k hotovému výrobku? A teď jsem zvědav zda tu je i odborník z tohoto oboru :-D
P.S. svoji hledačku kabelů pod napětím a kovů od Bosche už jsem zkoušel a pokud je špendlík z druhé strany třikrát přeloženého ručníku tak je špendlík nedohledatelný .
P.S.2 Tak zatím nalezena firma Sollau s detektorem Metron05, jsem zvědav na cenu
|