PF 202x kolegům i čtenářům

(1/5) > >>

Jan Franěk:
Pomalu dokončuji práce a uzavírám tento rok. I když to neznamená že zítra vypnu PC a mám hotovo. Nicméně pomalu najíždím na sváteční režim, kdy neberu na tento rok už žádnou práci ani revizi. Ve čtvrtek objíždím poslední domluvené zakázky a výjezdům je pro tento rok konec.

Pomalu se zklidňuji po posledních cca 3 hektických měsících a napadlo mě popřát zdejším diskutujícím i čtenářům mnoho zdraví a úspěchů v novém roce. Díky za podnětná témata a odpovědi. Obzvláště kolegům kteří dokázali odpovědět věcně na dané téma, bez uskakování stranou, nebo úplně jinam.
Ať je příští rok ještě úspěšnější, plný zajímavé práce i diskusních témat. Co nejméně neplatičů a dalších ojebávačů, nebo trollů. Doba je čím dál tím hektičtější, tak se naučme relaxovat a ten život si alepoň trochu užít se svojí rodinou

Díky za články a prostor také redakci Elektrika.cz. Bez vás a vašeho zapálení pro obor a novinařinu by to nešlo.

Těším se na nový rok a doufám že se podaří setkat se s mnohými kolegy na Spojce 2024. Věřím že tam setkáme i s novými kolegy a zároveň utužíme letitá přátelství s těmi, co na Spojku jezdí pravidelně řadu let. Ještě jednou mnoho zdaru krásné vánoce a šťastný nový rock  (drinks) (beach) (beer)

Honza  - FRAJA elektro

Kastner Lubomír:
I já s manželkou se připojujeme k přání krásných a hlavně klidných vánočních svátků, veselého Silvestra a v novém roce 2024 hodně zdraví, pohodu, klídek a pracovní i osobní úspěchy.

Jan Bocek:
Tak to je Nejkrásnější příspěvek roku 2023.

Honzo, jen mne napadá z titulu žijícího elektrotechnik a v IX. dekádě,
že jednou se také dočkáte "pokoje a klidu". Jen občas nějaký telefon,
občas nějaký email s odborným dotazem. Žádné termíny a za týden přečtu jednu knihu...

A tak rád vám všem přejí, aby týden byl opravdu 6+1 a ještě lépe 5+2.
Aby jste měli více času na své Nejbližší a vyjádřili jim, co pro vás znamenají.
Třeba udělali každý týden s nimi výlet....

Honzo a tobě  (poklona) , že přicházíš s novými tématy i pohledy a tak oživuješ Elektriku.
Také s tímto přáním, ke kterému se plně připojují.

Miroslav Revús:
Citace: Jan Franěk  19.12.2023, 18:27

Těším se na nový rok a doufám že se podaří setkat se s mnohými kolegy na Spojce 2024. Věřím že tam setkáme i s novými kolegy a zároveň utužíme letitá přátelství s těmi, co na Spojku jezdí pravidelně řadu let. Ještě jednou mnoho zdaru krásné vánoce a šťastný nový rock  (drinks) (beach) (beer)

Honza  - FRAJA elektro

Ďakujem a tiež tebe, aj celej tvojej rodine, želám pokojné a krásne sviatky.

Želám krásne sviatky všetkým členom Elektriky a najmä Alene a Mirkovi Minaříkovým za to, že nás dali dokopy a starajú sa o chod Elektriky, ktorá je tu vždy pre nás.

Josef Drda:
Všem  Krásné Vánoce hodně zdraví a štěstí do nového roku !   (drinks)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana