Testování Milana Hudce 2312

<< < (2/3) > >>

M S:
Kanlux Domo/Logi. Casta volba domaceho kutila v mojom okoli, neviem preco.

Mozno alibaba "Wago",  ale to by sa asi musel ozvat niekto z kolegov, ktori ich uz objednali na test. Cina v tomto rocnom obdobi bude dodavat tak 6-8 tyzdnov.

Ak budete mat zbytocne vela casu, mozno rozsirenie testu o zmeranie smyckovania - 10 bauhaus zasuviek za sebou, alebo 10 wago svoriek za sebou.

Milan Hudec:
Takže testík je v poločase, momentální stav:
Po cca 2hod diskvalifikace zásuvek Bau  a dejme tomu "obvykle blbě" provedené spojky pomocí nesilnostěnné dutinky, teplota v místě spoje 90°,  izolace vodičů začala ujíždět.

Po dalších 6hod:
Na prvním místě spoj Klauke (teplota v místě spoje jde oproti propojovacím vodičům dokonce o chlup do minusu, lepší chlazení pomocí větší plochy)
Na druhém: keramická čoko, zásuvka Obzor, nástrčná wago, nárůst teploty ve spoji v intervalu 5-8°
Poté se drží vyrovnaně zásuvky Tango, Zoni a Sedna nárůst teploty ve spoji v intervalu 13-15°
Na posledním místě páčkové Waga nárůst teploty ve spoji v intervalu 15-17°

Milan Hudec:
Po dalších 10hod:
Bez radikální změny, snad jen.
Keramická čoko se malinko odpoutala od svojí skupinky a je na druhém místě a nástrčná Wago se naopak mírně propadla (obě změny jsou spíše kosmetického rázu).
Pro mne je největším překvapením zatím Obzor.
S ostatním pořadím jsem taknějak počítal.
Kapitola sama pro sebe je pak koncová keramická stará zásuvka, z které jsou přes vidlici krmeny přímotopy, tu to vysloveně nudí, drží si svých 55° a číhá na pořádnou výzvu.

Milan Hudec:
No a to je vše, nic dalšího se nezměnilo, konec testíku.

Jan Franěk:
Díky za sdílení testu. Můžeš prosím podrobněji popsat postup testu a přidat nějaké hodnocení? Třeba technické - nějaký závěr a odborná poznání z testu. Případně i pocitové hodnocení jak se s čím pracovalo, co doporučuješ, co naopak ne, proč a jak si vedly nové strojky od ABB, díky kterým vlastně tento test vznikl.

Moc mě prozatím tvoje strohé zprávy neuspokojily  (drinks) (drinks) Od Hudce čekám trochu Více  o:-) O0 (dance) (norm) (poklona)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana