Uklízíte po sobě pracoviště?

(1/2) > >>

Jiří Blažej:
Je pro vás běžné, že po skončení práce po sobě uklízíte, nebo je to pod vaši úroveň? Častokrát jsou po odbornících na zemi i v rozvaděči zbytky vodičů, izolací, staré plomby, stavební prach, šroubečky i nedopalky cigaret, případně zaliskané stěny a podlaha od malty nebo sádry...

Jakub Drbohlav:
Pane kolego, pod mojí úroveň je po sobě neuklidit!

Jiří Schwarz:
To už je let, co jsem při přeložce telefonní pobočky po sobě uklízel a paní pokladní z toho měla hroznou srandu a říkala něco v tom smyslu "že si myslela, že chlap vezme do ruky smeták jen když ho k tomu donutí na svatbě" :-)

Miroslav Minařík:

Nám bylo vštěpováno, že by mělo místo našeho výkonu vypadat stejně jako před naším příchodem, což prakticky vypadalo pak spíš lépe. Ale já vyrostl v průmyslovém prostředí.

Martin Škopek:
Provádím vesměs jen měření atp. Ale pokud jsem někde delší dobu sám, tak preventivně vyfotím situaci při příchodu i odchodu. Pokud otevírám elektroměrový rozvaděč (po předchozím souhlasu distributora),  tak při odchodu jej přelepím svými přelepkami a nafotím, abych měl čisté svědomí, neboť nezřídka jezdí opětovně plombovat až po x dnech.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana