Znáte kufry a tašky PARAT na nářadí? Dáte jim svou referenci?
Tým Elektrika:
Kufry a tašky PARAT na nářadí
Kufry a tašky PARAT na nářadí. Společnost PARAT z německého Waldkirchenu vyrábí úložná řešení pro nástroje již více než 76 let. V posledních 40 letech se specializovala na výrobu plastových nástrojových kufrů pro profesionály. Produkty jsou známé svou kvalitou, trvanlivostí a udržitelností. Tyto kufry jsou navrženy s ohledem na pohodlí a bezpečnost. Jsou vybaveny rukojeťmi pro snadné nošení a zamykacími mechanismy pro bezpečný ...
Související ...
... elektrovinka k tomuto diskusnímu vláknu zde!
Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
Znáte kufry a tašky PARAT na nářadí? Dáte jim svou referenci?
Milan Hudec:
Ta udržitelnost je co?
Jako, že kufru nezapomněli dát ucho?
To na chlubení moc není.
Jan Yossarian:
Citace: Milan Hudec 15.09.2023, 08:45
Ta udržitelnost je co?
Jako, že kufru nezapomněli dát ucho?
To na chlubení moc není.
Asi jde o překlep, asi tam mělo být udržovatelnost í. O jedné bych možná věděl, tedy zahlédl jsem ji mezi kluky ale zda je nějaká zvláštni to fakt nevím. Zamaštěná, zaprášená a wercajk poházený.
Milan Hudec:
Citace: Jan Yossarian 15.09.2023, 09:07
Asi jde o překlep, asi tam mělo být udržovatelnost í. O jedné bych možná věděl, tedy zahlédl jsem ji mezi kluky ale zda je nějaká zvláštni to fakt nevím. Zamaštěná, zaprášená a wercajk poházený.
A víte, že to asi myslí vážně, a pod moderním pojmem se skrývá, bych to přeložil "rozpadnutelnos t"?
Takový kufr bych si tedy nekoupil, připomíná to reklamu třebas na udržitelný materiál štípací sekery (dance)
Milan Jakeš:
Jeden PAŘÁT mám v práci, druhý doma. Ale u mne když si někdo půjčí např. šroubovák, tak to hned poznám. Chaos v nářadí opravdu není nic pro mne : ))
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana