Kde nasadíte proudový chránič s automatickou sebekontrolou?
Miroslav Revús:
Audiofilovia neuznávajú nič, čo nie je pozlátené 24 karátovým zlatom. Predpokladám, že pre správnu funkciu sú potrebné tienené káble a bezšumové uzemnenie. No to ne!
Jozef BABJAK:
Citace: Miroslav Revús 05.09.2023, 15:21
Audiofilovia neuznávajú nič, čo nie je pozlátené 24 karátovým zlatom.
Áno, áno, takých poznám: pozlátené konektory aj na HDMI kábel. To im potom chodia hranatejšie jednotky a oblejšie nuly v digitálnom signáli, že áno!
(mimo)
Jan Yossarian:
Citace: Pavel Horský 05.09.2023, 07:07
Teď asi budu za blbce, ale musím to napsat.
Celých 34 let se hrabu v elektrice a kromě relat Doepke jsem ostatní rozváděčové komponenty od této firmy nikdy fyzicky neviděl. A nebo jsem se celý život pohyboval v lokalitách, kde nebyl a není Doepke obchodován.
K samotnému chrániči se nebudu vyjadřovat. Myslím, že tu již bylo vše napsáno.
Tak to budeme věkem asi podobně. Já ted Doepke znám zpravidla ze svých počátků. Tedy někdy rok cca 1995. Ta značka je něco jako zmiňované Lovato, Noark nebo třeba Bonega. Každá značka něco má, některá větší jiná menší trh. Někteří výrobci vyvíjí nové produkty ale pod svou značkou to do distribuce nedostanou a tak to objevíme nebo neobjevíme pod značkou jinou. Doepke určitě vyrábí OEM verze.
Jan Palička:
Citace: Jan Yossarian 10.09.2023, 14:34
Někteří výrobci vyvíjí nové produkty ale pod svou značkou to do distribuce nedostanou a tak to objevíme nebo neobjevíme pod značkou jinou. Doepke určitě vyrábí OEM verze.
Tak zkuste si najít jakýkoliv německý velkoobchod a zadat RCCB. Možná polovina odkazů je Doepke.
Že u nás není znám je spíše jeho malým zajmem o naše trhy a nepatrnou marketingovou aktivitou EST, které je zastupuje.
František Šohajda:
Citace: Jan Palička 11.09.2023, 14:16
Tak zkuste si najít jakýkoliv německý velkoobchod a zadat RCCB. Možná polovina odkazů je Doepke.
Že u nás není znám je spíše jeho malým zajmem o naše trhy a nepatrnou marketingovou aktivitou EST, které je zastupuje.
Asi to bude tak, jak píšete.
V našem kraji jsem ještě nikde neviděl namontované DOEPKE.Myslel jsem si, že to "šunt" v RCCB?Protože jsem jej neviděl nikde propagovat.
Bude u nás možná malý prostor na trhu.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana