Může distributor připojit jinou parcelu?
AliceB:
Požádali jsme (ČEZ) o připojení stavební parcely, žádost schválili. Projekční firma poslala smlouvu o smlouvě budoucí s přiloženým výkresem (kvůli věcnému břemeni). My chceme připojit parcelu 1137/1, je možné, že mi připojí jinou parcelu a dál si to mám zařídit sama?
Budoucí soused (parcela 1137/2) žádal o připojení a nějaký měsíc dřív a tak jsme se domnívali, že se jedná o jeho připojení, ale teď jsme byli upozorněni, že tohle je pro nás všechny. Parcela 1137/4 je napůl naše a napůl právě připojovaného souseda.
Nechci si táhnout 30 m (délka 1137/4) sama na své náklady a připadá mi zvláštní, že by mi připojili jinou parcelu jen proto, že je z části také moje, přičemž schválená žádost se týká jiné parcely.
František Šohajda:
Tady vám asi nikdo neodpoví.....M usíte se kontaktovat s ČEZem.
Jak to mají namyšleno.
Měli by vám napsat připojovací podminky-jak se a čím, okdud připojit!
Pavel Čermák:
Jinak je naprosto běžné, že ČEZ provede přípojku do jedné HDS na hranici obou parcel a je na vás
kam si instalujete pilíř s měřením (ovšem jistě do oplocení).
Václav Třetí:
Pokud byl schválený a přijatý projekt a výkres na jiné místo, než se nyní přípojka nachází, tak reklamovat!
Alice Bohatá:
Citace: Pavel Čermák 28.08.2023, 14:15
Jinak je naprosto běžné, že ČEZ provede přípojku do jedné HDS na hranici obou parcel a je na vás
kam si instalujete pilíř s měřením (ovšem jistě do oplocení).
No ale to potom musím tu část mezi pilířem s měřením a HDS vybudovat na své náklady?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana