Jaké máte vzpomínky na návštěvu Elektrotechnické výstavy SONEPAR 2023?

<< < (2/3) > >>

Jan Hájek:
Od nás tam je Dan Anděl a líbí se mu tam!

Jan Franěk:
Včera jsem se tam mihnul jen na chvilku. Bohužel jsem nepotkal nikoho ze zdejších kolegů. Nějak nebyl moc čas se více rozhlížet, přesto nelituji. Na stánkách jsem prohodil pár slov se známými poslechl si krátce o novinkách a pádil dále za prací. Mám domluvena asi tři další školení.

Jaromír Táborský:
Citace: Miroslav Minařík  28.08.2023, 16:04

A máš QR kódy? Jinak umřeš žízní, hladem!

To se mi málem stalo! Jel jsem kolem a na chvíli zaskočil. Sice chápu, že je to moderní vše udělat digitální ale já ty rozsypaný obrázky nestihl. Vše jsem rychle proběhl, pozdravil přátele a vyžbral na nich sušenky a od hostesky jsem dostal kafe. Jinak tradičně spící obchodníci v kabinkách. Doknce i Lapp tam měl nějakou nepřítomnou slečnu. a jak začal koncert tak jsem prchl, protože tan nebylo slyšet ani vlastní hlas.

Miroslav Minařík:
Citace: Pavel  Čermák  28.08.2023, 17:35

Ve středu se tam taky chystám, ale asi jen na chvíli. Mám toho v Hradci víc k objíždění.

Já tam byl celou středu a v davu jsem potkal Tebe a Josefa Noska. Kde byli ostatní nevím :-)

Jan Yossarian:
Letos mi to nevyšlo, odvelen na tři týdny do Plzně :-( Ale Kolega Hradečák referoval. Prý tak polovina návštěvníků co kdysi. To sice moc nekoresponduje s tím, co o sobě píšou vychlouačné hlášky výrobců na sockách ale je mi to fuk. Vadí mi hlavně to, že pokud si tam nedojdu osobně, nic se nedozvím. Franta tam byl celý čtvrtek a když jsem chtěl vědět, co novýho, tak odpoědí byl výčet vystavovatelů ale nic novýho. Nemohli byste prosím někdo napsat co koho zaujalo?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana