Tým Elektrika
Redaktoři portálu právě konající službu
|
|
« kdy: 26.08.2023, 08:02 » |
|
SONEPAR posílá pozvánku! SONEPAR posílá pozvánku! Mnohdy se zdá, že je zdrojem jak našich radostí, tak frustrací bývají tolik očekávané nové technologie! Zdánlivě nekonečné závody v technologickém světě nás přinutí zastavit se a ptát: "Nezapomněl jsem na něco?". Vězte, že v minulosti skrývala pozvánku na Elektrotechnic kou výstavu SONEPAR. Nyní tento malý technologický poklad přináší elektronická pošta! Ačkoliv se může zdát, že se jedná jen o další obyčejný e-mail mezi mnoha dalšími, jde o klíč k návštěvě hradeckého Zimního stadionu! V době, kdy většina z nás tráví online více času, než ... Související ... ... elektrovinka k tomuto diskusnímu vláknu zde! Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci? SONEPAR posílá pozvánku!
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník
váš elektrikář a revizní technik
|
|
« Odpověď #2 kdy: 28.08.2023, 15:24 » |
|
Pravděpodobně se potkáme. ALe prozatím je to tak 60/40
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník
váš elektrikář a revizní technik
|
|
« Odpověď #6 kdy: 31.08.2023, 06:29 » |
|
Včera jsem se tam mihnul jen na chvilku. Bohužel jsem nepotkal nikoho ze zdejších kolegů. Nějak nebyl moc čas se více rozhlížet, přesto nelituji. Na stánkách jsem prohodil pár slov se známými poslechl si krátce o novinkách a pádil dále za prací. Mám domluvena asi tři další školení.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tým Elektrika
Redaktoři portálu právě konající službu
|
|
« Odpověď #13 kdy: 04.09.2023, 08:02 » |
|
Hradec Králové: Obchod, vztahy, nový tón, veletržní zážitek společenských zón Ohlédnutí za výstavou SONEPAR 2023. Tradiční elektrotechnic ká veletržní událost se vrátila na scénu prostřednictví m obchodního veletrhu uspořádané opět na Zimním stadionu. SONEPAR v minulých ročnících řešil pandemická omezení prostřednictví m virtuálního formátu a v loňském roce v nedalekém restauračním prostředí. Letos se účastníci opět setkali tváří v tvář na důvěrně známém sportovním dějišti. Událost nabídla příležitost pro prezentaci aktuálních produktových novinek a služeb, a to prostřednictví m různých vystavovatelů spojených s elektrotechnik ou. Kromě odborného zaměření byla akce také příležitostí pro neformální setkání a společenské propojení mezi účastníky. Související ... ... článek k tomuto diskusnímu vláknu zde! Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci? Hradec Králové: Obchod, vztahy, nový tón, veletržní zážitek společenských zón
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|