Jaký zvolit chránič v pohyblivém vozu?

(1/3) > >>

Pavel Heimrath:

Máme ve firmě vůz pohyblivý po kolejích. Uvnitř obsahuje pár zásuvek, světla a kladkostroj.

Pokaždé když někam přijede, tak se přes prodlužovák připojuje na místní rozvaděč.

Rád bych věděl, jaký proudový chránič použít do tohoto vozu aby nám proudové chrániče nevypadávaliy, ať už u nás v tomto voze, tak i v místním rozvaděči.

V místních rozvaděčích nebývá pokaždé stejná charakteristik a.

Jozef BABJAK:
Fotka by napovedala veľa.

Aké prúdové chrániče vám vypadávajú teraz?

Prúdové chrániče nevypadávajú len tak, z plezíru. Vypadávajú, lebo zaregistrujú unikajúci prúd. Na to sú určené. Chránia tým váš život a majetok. Nepokúšate sa riešiť dôsledok namiesto príčiny?

555:
Ptáte se dobře jen jste něčetl :

Podrobný popis vašeho dotazu:    Popište detailně vaši situaci tak, aby ostatní měli jasno při chápání problému. Nebojte se připojit vysvětlující nákres nebo fotografii.

chce to více podrobností a nějaká fotka by neuškodila.
(křišťálové koule nemusí být zrovna na příjmu a muže být rušení)
 o:-)

Jiří Buben:
Je to na kolejích. Nevím zda by se našly nějaká ČSN pro dráhy, ale není to jen o chráničích. Zkuste se inspirovat v ČSN 33 2000-7-717 ed.2. Tam najdete požadavky na provedení instalací v transportních buňkách.
Jestli je to na kolejích a nemá to odpružení, tak by dle mého názoru měly být voleny komponenty, které mají extra testy na rázy a vibrace. Ale netuším které by to měly být. Mohl by jste se třeba inspirovat v předpisech pro armádu. Tam budou asi požadavky na hodně drsné podmínky.

Pavel Heimrath:
,

ano je to vůz na kolejích.
 (poklona)  za normu.

Jde mi o to, jak dodržet selektivitu chráničů, když vůz často přijede do firmy, kde mají v rozvaděči chránič 30mA a já se mám na tento rozvaděč připojit s naším vozem, který má také chránič.

Jsem z toho nějaký zmatený, jak tuto selektivitu vyřešit.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana