Najdete co je na této zásuvce špatně?

<< < (2/8) > >>

Pavel Horský:
Citace: Martin Babrňák  30.06.2023, 08:52

krom výše zmíněného mi přijde, že ta spodní nemá vůbec zapojený kolík na PEN

Ano, původně jsou ochranné kolíky zanýtovány do jedné šíny (nebo jak to mám pojmenovat) a na fotografii je tato z mě nejasných důvodů přestřižena. Tím pádem spodní ochranný kolík opravdu nechrání. A to je poměrně vážný problém, vážnější než prasklá keramika a kolíky od barvy.

Jan Franěk:
Ano, správně. Všeobecně tyto zásuvky fungují celkem dobře a ani prasklá keramika " je nezastaví". Barva na kolíku je všeobecně taky problém, ale celkem snadno řešitelný.

Zde ale zasáhla kutilova laická ruka a pravděpodobně po stržení závitu v materiálu zásuvky (v té šíně) . Tedy kus té šíny vystřihl a delší šroubek chytil přímo do spodního plechu zásuvky. Byl jsem překvapen když jsem na jednom kolíku naměřil PE a na druhém ne.  Podobně zničenou a nebezpečnou zásuvku jsem potkal poprvé, tak jsem ses vámi rád podělil o svou zkušenost a zjištění, že nikdy nejste dost opatrní tam, kde vládne kutilova ruka

(drinks) (poklona) (poklona) (poklona)  dobrá práce kolegové  O0

Václav Třetí:
To už je na palici, co může někdo udělat. Ovšem počet závad je také kuriosní. To se doopravdy často nevidí.

František Šohajda:
Citace

Barva na kolíku je všeobecně taky problém, ale celkem snadno řešitelný.

Kvůli této závadě jsem se nedávno vytočil, když malířská firma malovala pokoje nemocnice!!
Prostě "prasata" jinak se to nedá říct!! Toto udělat  na jih od nás (třeba Rakousko) tak jednou první linkou domů a bez peněz!! (dance)
Některé zásuvky se museli vyměnit celé!!

Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk  30.06.2023, 09:58

Ano, správně. Všeobecně tyto zásuvky fungují celkem dobře a ani prasklá keramika " je nezastaví". Barva na kolíku je všeobecně taky problém, ale celkem snadno řešitelný.

Zde ale zasáhla kutilova laická ruka a pravděpodobně po stržení závitu v materiálu zásuvky (v té šíně) . Tedy kus té šíny vystřihl a delší šroubek chytil přímo do spodního plechu zásuvky. Byl jsem překvapen když jsem na jednom kolíku naměřil PE a na druhém ne.  Podobně zničenou a nebezpečnou zásuvku jsem potkal poprvé, tak jsem ses vámi rád podělil o svou zkušenost a zjištění, že nikdy nejste dost opatrní tam, kde vládne kutilova ruka

(drinks) (poklona) (poklona) (poklona)  dobrá práce kolegové  O0

Prdlajs, hajdalacky jsem prohlédl pouze horní část fotografie a nechal se nachytat (dance)
Takže se musím vykroutit aspoň za pul bodu.
Neuvedls síť, takže by to mohla být kombinace SELV a PELV v jednom (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana