Čím prolomit mrazivé ticho kanceláře
Václav Třetí:
Ticho léčí.
Jan Franěk:
Citace: Václav Třetí 30.06.2023, 11:10
Ticho léčí.
Přesňéééé Mrazivé ticho bývá v kanceláři jen tehdy, pokud máte prudícího šéfa, který vás občas "patřičně motivuje". Jinak jde spíš o skvělé okamžiky klidu na práci. Čím větší kancelář, tím jsou tato ticha vzácnější.
Nejsem odpůrce hudby a v principu mi nevadí ani rádia. Nicméně vše má své hranice, jak hlasitosti, tak žánru. Dnes je stále častěji na stavbách slyšet popík zpívaný v ukrajinštuině, něco ve stylu Duo Jamaha. Nyní byla v kurzu tahací harmonika (už na třetí stavbě), kdy hrály vše možné. A to fakt moc dlouho nedávám. Né kvůli té ukrajinštině, ale ten popík je fakt hroznej. Něco jako Tomi Paci kříženej s Justinem Bieberem. (zle)
trochu mimo téma:
I v autě to mám podle nálady. Někdy jedu v tichu a třídím myšlenky, jindy si pustím pohodovou muziku a pěkně si u toho zabékám. Někdy naopak jen poslouchám něco vážnějšího a vychutnávám si to. Dnes stále častěji sahám po audioknize. Důležité je to, že to mám sám pod kontrolou. Být na stavbě a chtít poslouchat, prostě netrápím své okolí a vezmu si sluchátka.
Pavel Horský:
Nedovedu si představit, že by mi v kanceláři neběželo Radio Beat, Rock Radio a nebo Radio Čas Rock. Před sebou mám dva monitory, vedle nich malé bedýnky a uprostřed subwoofer. První co po ránu zapínám je PC a reproduktory. Hlasitost nastavená podle nálady. Stejně tak mi pořád hraje nějaká hudba v autě. Jen doma pak manželku netrápím. Tam zase běží jako kulisa neustále TV.
Kdyby z mého života najednou vymizela hudba a bylo by ticho, do 24 hodin bych zešílel.
Zdenek Hejčl:
Byl jsem po práci v restauraci na večeři bylo to v Plzni. Hudba hrála dost hlasitě, tak jsem poprosil číšníka, jestli může ztlumit.
Bylo vykonáno, ovšem vloudila se chybička objevil se zvuk přímo hluk ventilátoru a dosti brutální. Tak nezbylo nic jiného, než zajít do jiné osvěžovny...
Jinak všechny 3 předešlé rádia, to je brutální na poslech, jen pořadí je trochu jiné....
Jen během 15 minut poslechnout 8x co právě posloucháte je (wall).
Milan Hudec:
Definice mrazivého ticha spočívající vlastně v hluku, který je doporučen podbarvit hlukem jiným je pro mne naprostá antireklama, ať už jsou jejich repráky třebas ze zlata (zle)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana