Ještě jednou. Jaká je nová padesátka po 1.7. 2022?

(1/2) > >>

Autorský článek:
    Přesto, že si myslíme, že už bylo o opuštění staré vyhlášky 50/78Sb. vše řečeno, napsáno, tisíckrát vysvětleno, ještě vůbec neznamená, že je to pochopeno. Všemi pochopeno! Vydavatelství IN-EL vydalo na toto téma knihu Radka Roušara a úvodní komentář vytvořil Jan Lojkásek již dávno před tím. Stručně zde shrnuje to, čeho bychom si při přechodu z padesátky vstříc k zákonu 250/21Sb. měli všimnout a v dalších svých úvahách používat. Pokud se bude někdo ptát, co nového s padesátkou, bude nejlepší mu ukázat toto shrnutí ...

Související ...
    ... článek k tomuto diskusnímu vláknu zde!

Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?

Milan Hudec:
Ideální počin, pokud publikaci sestaví ten, kdo zná myšlenky/ducha jednotlivých článků, a tím p.Roušar bezesporu je.

Martin Babrňák:
tak nějak přemýšlím jak na tom vlastně budou současní studenti co dostudují elektrotechnic kou. Když sem zakončoval střední já tak sme měli školení a zkoušky dle §5. Což bylo trvalé a doživotní, ale současná §6 takto není a nebo sem něco v tom zákoně přehlédl? Klidně mě nakopněte pokud plácám blbost.

Miroslav Minařík:
Citace: Martin Babrňák  02.06.2023, 08:12

tak nějak přemýšlím jak na tom vlastně budou současní studenti co dostudují elektrotechnic kou. Když sem zakončoval střední já tak sme měli školení a zkoušky dle §5. Což bylo trvalé a doživotní, ale současná §6 takto není a nebo sem něco v tom zákoně přehlédl? Klidně mě nakopněte pokud plácám blbost.

Správná a docela častá otázka. Řešení jednoduché, samozřejmě pro fanoušky minulosti možná katastrofa. Nechci to interpretovat sám. Zpracujeme záznam přednášky ze Solid Teamu dříve.

František Šohajda:
Citace

Což bylo trvalé a doživotní,

"50" nikdy neplatila doživotně! Ani nemohla!! byla určena zákonem na maximálně 3 roky.....  (dance) Ani paragraf 5!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana