Poradíte mi s nastavením HDO přijímače FMX100?
Václav 3:
Jaké máte HDO u elměru - s jedním nebo více relé? To, co jsem vá radil, by mělo fungovat, čili někde musí být chyba! Pokud máte u elměru jednorelátkové HDO, zkuste to Vaše FMX 300 přepojit tak, že na spínání boileru použijete K2 nebo K3, je s klidem možné , že kontakty v K1 lepí. Máte na tom HDO jen ten boiler? Jaký má příkon? Kontaty jsou určeny na max. proud 5 nebo 10 A , což je 1150 nebo 2300 W a nedoporučuji je zatěžovat na maximum, nejlépe tak do 75%. Pokud je příkon větší, použijte stykač. Samozřejmě je také možné, že je vadné HDO - pokud jste ho koupil v bazaru, není jisté, zda pracuje korektně.
Miloň Vágenknecht:
Problém bude možná jinde...
Můj FMX 300L pracuje se signály HDO na frekvenci 216 ⅔ Hz, zatímco ČEZ v oblasti "Sever" (m.j. bývalý okres Česká Lípa) údajně vysílá tyto povely na frekvenci 183 Hz! :o
Je tato informace pravdivá?? ??
Zdeněk Pikhart:
Navazuji na téma.
Koupil jsem HDO spínač DIN a potřebuji zadat tarif D57d v regionu Eon.
Do spínače potřebuji zadat kód 405 a spínač pracuje s formátem A , B, DP.
Bohužel jsem nikde nenašel převáděcí tabulku. Máte jí někdo? Na stránkách Eonu - egd jsem ji nenašel.
Václav Třetí:
Citace: Zdeněk Pikhart 14.03.2021, 11:20
Koupil jsem HDO spínač DIN a potřebuji zadat tarif D57d v regionu Eon.
Do spínače potřebuji zadat kód 405 a spínač pracuje s formátem A , B, DP.
Kód 405 je A3 B4 P1
P.S.
Docela by mě zajímalo jaké provedení HDO jste koupil, od koho a za kolik. Mohu-li požádat o zveřejnění nebo o zprávu do SZ
V3
Zdeněk Pikhart:
https://www.puhy.cz/hdo-spinac-na-din-listu-sepne-pri-nocnim-proudu-1261.html
Nemáte tabulku na převod kódu? Vím o dalších dvou koupených
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana