|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karel Bělohlávek
|
|
« Odpověď #8 kdy: 08.05.2023, 14:00 » |
|
Je u zdrhovaček relevantí váha?
Hmotnost kleští a možná i sílu potřebnou k odizolování bych osobně zařadil mezi relevantní ergonomická kritéria.
|
Elektrikář
|
|
|
Milan Hudec
|
|
« Odpověď #9 kdy: 09.05.2023, 09:01 » |
|
Hmotnost kleští a možná i sílu potřebnou k odizolování bych osobně zařadil mezi relevantní ergonomická kritéria.
Pokud odhlédnu od každodenního mnohahodinovéh o používání, tak bych z elektrikářů nedělal zas takové bačkory..... Ano, dřevorubec a rozdíl váhy v pile 2kg beru, ale těch pár deka u kleští?
|
|
|
|
|
Milan Hudec
|
|
« Odpověď #11 kdy: 09.05.2023, 11:29 » |
|
Mno, těch pár deka ... Takový mobilní univerzální voják v poli, který sebou vozí nářadí pro práci na 80% zakázkách "každé deko" počítá. Pro někoho váha není důležitá, pro jiné ano. Píšu si na seznam digitální váhu! Potulný elektrikář má universálky Knipex, tři šroubováky, elektrikářský nožík a zkoušečku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK
Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
|
« Odpověď #17 kdy: 21.05.2023, 09:28 » |
|
Tak tam prosím hlavně nedávej moje vyjádření, kdy jsem se velice kladně vyjadřival ke kleštím od Knipex a pak jsem zjistil, že držím v ruce uplně jiného výrobce a skutečný Knipex mě pak velice zklamal. Hned mě napadlo....."dělají machry a hajzly mají na chodbě".....
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|