Musí i OSVČ sám sebe správně odměňovat?
Tým Elektrika:
Zaměstnavatelé v oblasti pracovněprávní ch vztahů nejčastěji chybují při odměňování zaměstnanců
Zaměstnavatelé v oblasti pracovněprávní ch vztahů nejčastěji chybují při odměňování zaměstnanců, se dočteme (po kliknutí) ve zprávě SÚIP. V loňském roce bylo uloženo celkem 897 pokut v souhrnné výši 24 327 650 Kč, dále byl ve 20 případech kontrolovaným osobám jako pachatelům přestupků uložen správní trest napomenutí. Odměňujete své zaměstnance správně? Jste správně odměňován? Musí i OSVČ sám sebe správně odměňovat?
Související ...
... elektrovinka k tomuto diskusnímu vláknu zde!
Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
Musí i OSVČ sám sebe správně odměňovat?
Pavel Horský:
"Odměňujete své zaměstnance správně?"
Zaměstnance z čistě osobních psychických důvodů nemám.
Mám rád pohodu a klídek, což bych se zaměstnanci nikdy neměl.
"Jste správně odměňován?"
Mohl bych být odměňován i správněji, ale nehodlám se strhnout.
Jak jsem psal výše, na pohodu mi to stačí a to i s jistou rezervou.
"Musí i OSVČ sám sebe správně odměňovat?"
OSVČ musí především dodržovat zákony země ve které podniká a platit daně (norm) (dance)
To jak je schopný sebe sám odměnit je již na jeho uvážení.
Stále častěji se setkávám s hrozivou skutečností, kdy si OSVČ nedovede spočítat dohromady položky, ze kterých by se měla skládat jeho výsledná cena, za kterou se nabízí.
Pokud se pak správně neodmění, vzdaluje se od nabývání finančího kapitálu a pomalu jde do krachu. Vše je o jasných kupeckých počtech.
Toto je krásně vydět např. v pohostinství, kdy si majitel nedovede spočítat příjmy a výdaje a dotuje tak své podnikání z jinde nabytých peněz.
Je pak ve finančním kolotoči, ze kterého sám jen těžko vystoupí.
A proto nemůže být každý OSVČ.
Jan Bocek:
Q: Musí i OSVČ sám sebe správně odměňovat?
A: Podnikáme proto, abychom vytvořili zisk.
A jen část toho zisku je odměna. Jak píše Pavel Horský, jsou to kupecké počty a dodržování legislativy. Ale setkal jsem se i s tím, že přišli kolegové rychle si půjčit na DPH, protože všechno utratili. Jenže to DPH není moje odměna, to patří státu. Co je císařovo patří císaři....to jsou ty kupecké počty.
Každá práce má být spravedlivě odměněná. A u OSVČ se předpokládá i moudrost ke všemu ostatnímu, ale to je jen ten start.
Jaký přiblížný poměr v odměňování by měl být mezi OSVČ a zaměstnancem? Stačí odmocnina ze třech? Co to je "správné" odměňování?
Miroslav Minařík:
Citace: Jan Bocek 06.04.2023, 10:10
A: Podnikáme proto, abychom vytvořili zisk.
Mno. Definuj jaký zisk? Je někde psáno, že finanční? Pokud hospodářský, ekonomický, nic to nevypovídá o penězích.
Můžeš podnikat i ve ztrátě pokud tě to baví a máš na to. Kdo ti to zakáže?
Jan Bocek:
Učitel v hodině Ekonomiky na střední škole vysvětluje:
Zisk
je rozdíl mezi výnosy a náklady , tedy mezi tím co jste získali např. prodejem zboží a tím, co jste do výroby museli vložit. Firma či jedinec, kteří tvoří zisk, jsou pro společnost ekonomicky prospěšné a kromě již zmíněného hlavního cíle podnikání je tvorba zisku jednoho ze základních kamenů kapitalismu.
Vždycky je to o penězích. Téma je o odměňování a proto o penězích.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana