Víte, že se s TIČRem domluvíte už pouze přes datovou schránku?
Jiří Schwarz:
Citace: Juraj Rojko 30.03.2023, 15:49
...
Fyzické osoby nepodnikající nežádají TIČR o vydaní oprávnění.
Pokud pracuji jako zaměstnanec a jsem revizní technik, jsem to já, kdo žádá o přezkoušení z důvodu prodloužení platnosti Osvědčení. A nemusím být podnikající osoba, nemusím mít datovou schránku
Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec 30.03.2023, 16:54
Proč by nemohli poslat papír, vždyť jsou za to placeni.
Tak to říkáš Ty. Jsem přesvědčen, že TIČR to má nastavený jinak! (dance)
Juraj Rojko:
Citace: Jiří Schwarz 30.03.2023, 18:21
Pokud pracuji jako zaměstnanec a jsem revizní technik, jsem to já, kdo žádá o přezkoušení z důvodu prodloužení platnosti Osvědčení. A nemusím být podnikající osoba, nemusím mít datovou schránku
Ale to oznámení TIČRu je jen o odesílání oprávnění a o to nežadáte, ne?
(Nešťastná je ta formulace “komunikaci výhradně prostřednictví m datových schránek”, která neodpovídá skutečnosti. Např. žádosti se stále daji posílat i poštou nebo e-mailem, jak plyne z pokynů.)
Milan Hudec:
Citace: Miroslav Minařík 30.03.2023, 19:01
Tak to říkáš Ty. Jsem přesvědčen, že TIČR to má nastavený jinak! (dance)
Ježiš, tak at zkoušku o padesátikorunu podraží a vrátnej či kdo hópne na poštu.
Jan Yossarian:
Citace: Milan Hudec 30.03.2023, 20:28
vrátnej či kdo hópne na poštu.
Ať už to v jazyku Vašeho kmene znamená cokoliv, na Tičru nejsou lidi. Vlastně není vůbec nic. Mají jen dvě místa pro testy v ČR (ale teď je dolar nízko, možná přikoupí PC), web stále není takový jaký má být. Asi přestali dávat razítka na aktiváky a došly peníze! :-) Proto se šetří kde to jde. Inspektoři si musí přivydělávat na různých seminářích, jinak by rodiny neuživili. A Vy byste pane Hudče chtěl aby někdo z nich odepisoval a nosil to na Českou poštu a ta pak stejně adresátovi vhodila do schránky hlášku o nezastižení.
(drinks)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana