Víte, že se s TIČRem domluvíte už pouze přes datovou schránku?
Tým Elektrika:
S TIČRem už jen datovou schránkou!
Opěvované i proklínané datové schránky přitvrďují! S účinností od 1.3.2023 přechází TIČR v rámci digitalizace při procesu prověřování odborné způsobilosti a vydávání oprávnění na komunikaci výhradně prostřednictví m datových schránek. V tuto chvíli jsou všem právnickým osobám a fyzickým osobám podnikajícím zasílány Rozhodnutí o vydání oprávnění elektronicky. Jak je to s vámi? Používáte už datovou schránku a máte snad nějaký problém?
Související ...
... elektrovinka k tomuto diskusnímu vláknu zde!
Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
Víte, že se s TIČRem domluvíte už pouze přes datovou schránku?
Martin Babrňák:
a co fyzické osoby nepodnikající? XD ... já třeba mám E2A které jsem si dělal sám na sebe, nejsem zaměstnán jako RT ani to nevykonávám zatím na živnostňák. Datovku ani nemám.
Takže jak to bude za 2 roky až bych si prodlužoval osvědčení?
Miroslav Minařík:
Citace: Martin Babrňák 30.03.2023, 13:51
a co fyzické osoby nepodnikající? XD ... já třeba mám E2A které jsem si dělal sám na sebe, nejsem zaměstnán jako RT ani to nevykonávám zatím na živnostňák. Datovku ani nemám.
Takže jak to bude za 2 roky až bych si prodlužoval osvědčení?
Jako, že kvůli někomu úřad bude posílat papír? Hmmm ... No to ne!
Mám datovou schránku čistě soukromě a pokud mám jít na poštu, pak to musí být něco hooodně důležitého. Všechna oznámení úřadů hezky do DT. A DT je také dobrá i obráceně. Komunikace DT je rychlejší a dokonce i levnější.
Juraj Rojko:
Tak hlavně jako nepodnikající fyzická osoba asi nebudete žádat o oprávnění, takže s Tičrem v tomto Citace: Martin Babrňák 30.03.2023, 13:51
a co fyzické osoby nepodnikající? ...
Fyzické osoby nepodnikající nežádají TIČR o vydaní oprávnění.
Milan Hudec:
Citace: Miroslav Minařík 30.03.2023, 15:36
Jako, že kvůli někomu úřad bude posílat papír? Hmmm ... No to ne!
Mám datovou schránku čistě soukromě a pokud mám jít na poštu, pak to musí být něco hooodně důležitého. Všechna oznámení úřadů hezky do DT. A DT je také dobrá i obráceně. Komunikace DT je rychlejší a dokonce i levnější.
Proč by nemohli poslat papír, vždyť jsou za to placeni.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana