Jaké jsou potřebné dokumenty ke zkoušce 194/2022Sb.?
peekaa:
Kromě vysvědčení za SPŠe a roku praxe 1 rok po mě firma, u které si chci udělat par. 6 chce, abych doložil od současného zaměstnavatele Potvrzení o zaškolení. Je to ok? Je to opravdu nutné? Název firmy nechci uvádět.
Moderátor - Asi je dobré si o nařízení vlády 194/22Sb. něco přečíst. Stejně tak o místních pravidlech diskusního fóra. Je zde popsáno vše.
Juraj Rojko:
Podívejte se na §9 odstavec 6. Pravděpodobně jim jde o toto potvrzení.
František Šohajda:
Pokud jdete na zkoušky k jinému subjektu /mimo zaměstnání/, musíte si donést protokol o místním přezkoušení z pracoviště, kde pracujete!
Bez tohoto dokumentu by jste neměl dostat kladné stanovisko ze zkoušky 194/2022Sb! (norm)
Viz. kolega ......
Miroslav Minařík:
MPBP - Místní provozní bezpečnostní předpis
Místní provozní bezpečnostní předpis, systém bezpečné práce, provozní řád, místní řád, zkrátka vnitřní předpis, který upravuje podmínky bezpečnosti práce u zaměstnavatele na základě vyhodnocení rizik. Viz.
Martin Babrňák:
možná teď budu znít jako neznalec (bohužel jsem ještě řádně nenastudoval tu 194/2022 jen jsem si zběžně prohlédnul) to se to tolik změnilo oproti 50? když jsem před necelími 3 lety dělal §6 tak jsem nedokládal žádné potvrzení o zaškolení. Nebo to bylo tím, že jsem šel jako sám za sebe ne za firmu?
Letos mě právě bude čekat přezkoušení a tak bych nerad narazil na nějaký zádrhel.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana