Jaké zkušenosti máte se software DM Revize?
Pavel Horský:
Včera jsem si ze zvědavosti chtěl vyzkoušet demo software DM Revize. První co mě zarazilo bylo to, že jsem z jejich webových stránek nemohl stáhnout nabízené demo a to jsem vyzkoušel několik různých prohlížečů na kancelářském PC i na domácím notebooku. Ve finále mi byl zaslán zaheslovaný archiv, díky kterému jsem demo konečně spustil.
Po spuštění mě čekalo další nepříjemné zjištění a to takové, že se celý software spustí jen v minimalizované m okně bez možnosti jeho zvětšení přes celou obrazovku.
Můžete se podělit o vaše zkušennosti s tímto programem, který vypadá jinak celkem dobře?
Miroslav Minařík:
DM revize byl/je? velice populární sw pro revize. Před 13. roky jsme natáčeli se spoluautorem, Pavlem Borkem malé intro.
Ale dnes? V jakém je stavu netuším.
Pavel Horský:
Právě jsem si volal s Honzou Fraňkem, který s tímto software pracuje již spoustu let a je nadmíru spokojený. Dal mi tedy za pravdu, že ho rovněž malinko trápí mnou popisovaná velikost pracovní plochy, ale už si na to zvykl :)
Já leta pracuji s formuláři, které mi kdysi zaslal můj veliký kamarád, bohuže již nebožtík, Jarda Kořínek z Vejprt.
Ale léta přece jen tak nějak běží dál a já bych rád přešel konečně na něco modernějšího.
O DM Revize vážně přemýšlím a každý váš postřeh mi pomůže v rozhodování. A možná nejen mě.
Miroslav Minařík:
Jestli chceš kontakt přímo na Pavla Borka, pošlu. Asi nejlíp poví, jak si DM dnes stojí co umí nebo co neumí. Pavel je revizák sám a cechmistr Drahanské vrchoviny. DM software byla spíš srdcovka, než produkt na zbohatnutí.
Mě by zajímalo, zda jak si DM morálně stojí dne vůči všem cloudovým a vychytaným aplikacím. Tehdy to byla útlá appka psaná snad v céčku a vešla se do 1MB :-)
Když před léty se objevila služba Inspecta.onlin e, měl jsem za to, že pohřbí vš jako Office 365 a ejhle appka zmizela a poptávka je po staré vykopávce!
To zní tak pěkně romanticky a nostalgicky!
(drinks)
Jaromír Táborský:
Tak jaká ta appka je? Stojí to za to? Vlastně co stojí a co umí?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana