Máte někdo praktickou zkušenost se svítidly prodávanými na rawenberg.cz?
Milan Hudec:
Mohu vřele doporučit BK 100.
Návod/nenávod, co dalšího nesplňuje je mě šumafuk, ale bratru za 120 až 150 kč svítí jak prase, čidlo je spolehlivé, plast drží.
I kdyby vydrželo "rok", svoji službu udělá.
Vlastně přemýšlím, kdy mě naposledy nějaký výrobek takhle nadchnul (dance)
Ota Fink:
, samozřejmě na jejich webu kecy (např. o vývozu zboží do zahraničí, atd), ale jinak sprostí přeprodejci z Číny - a samozřejmě si přirazí i na ceně. Když porovnáte "jejich" výrobky třeba s tímto webem https://www.wish.com/search/solar%20led%20light%20outdoor , bude hned jasné, kdo je šmejd. Třeba SOLARLIGHT sada x2 (rawenberg) je za 719,99 Kč, na webu wish.com (ta samá se stejnými fotkami) je za 445,61 Kč. Jo, a ostatní produkty jsou na tom s výrazným rozdílem cen stejně. Co k tomu dodat? Za mne rawenberg nebrat a varovat ostatní.
A ještě perlička na závěr - recenze na rawenbergu přímo u SOLARLIGHTU - tři anonymní kupci, další kupec Matej P. - Jsem moc spokojená ....(část citace), další kupec Vladimír V. píše - super, manžel je spokojen (část citace). (cestina). Tak zdarec a pokud se vám to nezdá, tak tam nakupte. Třeba pošlou to, co jste chtěli a třeba to bude fungovat i předražené...
Ota Fink:
Ještě doplním - zapomněl jsem napsat ,že je potřeba připočíst poštovné (ostatně to se platí i u polského přeprodejce), ta 2x lampa SOLARLIGHT se na wishi se dá sehnat i za 388,17 Kč + 220,67 Kč poštovné, ale i tak má rawenberg bezpracný zisk. (dance)
Tomáš Zika:
Předražený čínský výrobek. Na Allegru (pl) jsem koupil jeden zcela totožný kus na vyzkoušení za 187 Kč. Technické parametry u Rawenbergu neodpovídají skutečnosti. Píšou výkon - 3000lm (nevím od kdy se výkon měří v lumenech). Tento světelný tok odpovídá zhruba 200W žárovce. U tohoto světla teda ani jako. Pro moji potřebu pro osvětlení před dílnou ale dostačující. Po této probě jsem koupil ještě 3 ks. Další nepřesnost. Napájení 2ks baterií. Rozebral jsem a je jen 1ks (kapacitu neznám). Opakuji ale, že ten kdo nebude bazírovat na deklarovaných parametrech, může být s tímto, spíše přisvětlovacím svítidlem spokojen. Já zatím jsem.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana