Kdy jste měli naposledy nasazené dielektrické rukavice?
Peter Lovacký:
Náš majster kedysi z nadsázkou a humorom hovoril, že v každej partii a pri každej práci pod napätím musia byť aspoň jedny,.. "aby bolo čo rýchlo natiahnuť poškodenému"
Jiří_Hrubý:
Citace: David Hruda 10.02.2023, 08:33
Ano, hodně lidí to neví, protože je to nesmysl.
Textilní vložky jsou nutné jen u těch, kde to předepisuje výrobce a myslím, že nn se to netýká.
To je takový tvrzení, který bych čekal od někoho, kdo v těch rukavicích nepracuje.
Zrovna do špr.ek na nn bez mechanický ochrany se bez humusek nedá ani nasoukat, pokud tedy není uživatel fandou klouzku, do pracovních se dávají kvůli jednak omezení klouzavosti ruky uvnitř a jistějšímu úchopu a druhak protože v létě se v tom člověk potí a v zimě mrzne.
A do vn verze jsou vesměs zbytečný, protože ty se používají jen krátce na manipulace, nebo jako doplněk při vybraných ppn, ne však třeba při výměně izolátoru, to se používají zase jiný, protože se jedná o C3M postupy.
Jiří_Hrubý:
Citace: Miroslav Minařík 10.02.2023, 09:07
Asi mi uniká souvislost s reklamou ... ale často vidíme nesmyslé marketinkové koláže…
Proto jsem vznesl ten dotaz, když se o tom v článku píše.
Ano, mám někde kalendář od protecty a montážnice mají krásný postroje, ale zapoměli jim dát monterky… >:D
František Šohajda:
Citace: Milan Hudec 10.02.2023, 09:41
Jsou úžasné při vytahování horkých sklenic zavařenin z hrnce.
Ano, na to je používám už roky! (dance)
David Hruda:
Citace: Jiří_Hrubý 10.02.2023, 11:03
To je takový tvrzení, který bych čekal od někoho, kdo v těch rukavicích nepracuje.
Máte pravdu, denně v nich určitě nepracuji.
Vy tedy souhlasíte s tvrzením, že:
Citace: František Šohajda 10.02.2023, 08:29
Hodně lidí neví, že se musí dát prvně látkové a pak gumové......
Kde je tato povinnost předepsána?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana