Objasníte mi někdo výklad odstavce 3, písmeno c, zákona 250/2021 Sb.?
Kamil Novák:
Citace: Radim Strycharski 26.11.2022, 09:30
Co to znamená v kontextu s provozováním VTZ? Že si má provozovatel před každým úkonem nechat provést výklad od soudu, aby měl jistotu, že dodržel svoji občanskou povinnost řídit se zákonem? Nebo že správní orgán má pro každé své rozhodnutí předem archivovaný výklad soudu pro daný paragraf? To asi ne. Že výklad náleží soudu bude asi obdobné, jako že rozhodování v případě sporů náleží soudu. Takže co se dozvídáme nového?
Právě že nic nového se nedozvídáme.
Je to pořád stejné - já nemám ambici a hlavně kompetenci si cokoli vykládat. A při vší úctě k pracovníkům SÚIP (OIP) nebo TIČR to nemohou ani oni.
Máme nové předpisy, platné od nějakého data. Takže u el. instalací (a to ještě ne u všech) budu případnou chybějící dokumentaci uvádět jako závadu Ohrožující.
U instalací zprovozněných před tímto datem budu chybějící dokumentaci uvádět dál jako dosud, tedy jako závadu kategorie B nebo C.
Radim Strycharski:
Citace: Kamil Novák 26.11.2022, 13:24
Je to pořád stejné - já nemám ambici a hlavně kompetenci si cokoli vykládat.
No jo, jenomže
Citace: Kamil Novák 26.11.2022, 13:24
Máme nové předpisy, platné od nějakého data. Takže u el. instalací (a to ještě ne u všech) budu případnou chybějící dokumentaci uvádět jako závadu Ohrožující.
U instalací zprovozněných před tímto datem budu chybějící dokumentaci uvádět dál jako dosud, tedy jako závadu kategorie B nebo C.
právě tohle je výsledek vašeho výkladu. ;)
František Šohajda:
Když to vezneme česky, tak to poslední co je psáno "pokud byla vydána" si mohu přeložit , pokud nebude příslušný dopřesňující výklad, jako že když ji nebyla vydána tak nemusí dokumentace být? (dance)
Kamil Novák:
Citace: Radim Strycharski 26.11.2022, 15:15
No jo, jenomže právě tohle je výsledek vašeho výkladu. ;)
Není to můj "výklad", ale názor (podle mne logický), kterým se budu řídit do doby, než mne někdo opravdu kompetentní přesvědčí, že to je jinak.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana