Kde je uvedena povinnost pravidelně revidovat FVE na RD?

(1/4) > >>

Petr Tobolík:
Kde je uvedena povinnost pravidelně revidovat FVE na RD? Tedy u nepodnikajícíc h fyzických osob.

Miroš Jan:
Co takhle připojovací podmínky distribuce, pro mikrozdroje?

Petr Tobolík:
Prosím víc upřesnit....v PP jsem našel jen větu o VRZ...ale o další pravidelné RZ jsem tam nic nenašel....ale možná špatně čtu....

David Černoch:
Distribuce uvádí pouze:
Povinné přílohy:
- revizní zpráva odběrného místa s předmětem revize instalace mikrozdroje a naměřenou hodnotou impedance proudové smyčky v místě připojení k distribuční soustavě
- projektová dokumentace skutečného provedení mikrozdroje obsahující typy, parametry a nastavení hodnot ochran a jednopólové schéma zapojení mikrozdroje do odběrného místa včetně zapojení akumulace, je-li instalována (vzorové schéma pro mikrozdroj bez možnosti ostrovního provozu / vzorové schéma pro mikrozdroj s možností ostrovního provozu)

Ostatní plyne obecně s jiných právních předpisů a ČSN.
RD je obecně v kategorii "můj dům - můj hrad" a je pouze v případě požáru a škodě dokázat splnění úkonů spojených s bezpečností... .
Pokud RD není provozovna tak není jak donutit majitele k pravidelným revizím, ale vždy je "ale" při plnění pojišťovny.

Miroš Jan:
Osobně se domnívá, že rozhodující bude to, co je uvedené ve smlouvě s distributorem.
No a možná i to, co bude mít pojišťovna ve smlouvě o pojištění RD s FVE na třeba střeše.
 :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana