Má někdo za sebou prodloužení na TIČR podle zákona 250/2021 Sb.?
Jaromír Táborský:
Citace: Kamil Novák 01.06.2024, 11:35
Má někdo zkušenost s aplikací "Testy pro revizní techniky TiČR 2024 minimum RT" od firmy Iris Elektro (ielectro.com)?
Stejnou otázku jsme řešili je to několik týdnů. Jirka, kolega říkal, že je to firma satinských kde znal starého pána který pořádal semináře vysokého napětí. Ale ten eshop je asi jeho syna, co je sice asi taky Satinský ale kvalit a hlavně ochoty a komunikace tatínkovi nesahá ani po kotníky. Zkrátím to, všechny učební materiály ze Pšisu, tak je to jiná písnička. Slovy Jirky prý když si kupuje něco drahýho, co potřebuje k byznysu, nebude to kupovat on neznámého šmelináře. To sáhnout raději po Pšis, Solidteam, ..., Esč.
Kamil Novák:
Takže dnes jsem se podrobil na pobočce TIČRu v Praze přezkoušení (už sedmého ...) a moje zkušenost je taková, že tam nikoho netýrají a vše probíhá v korektní, až přátelské atmosféře.
Za hodinu byla testová i ústní část "zkrámována".
K přípravě naprosto postačila skripta "Učební testy pro přípravu na zkoušky...", vydaná firmou In-El ve verzi leden 2024, obsahuje 630 testových otázek pro všechny skupiny (E1+E2+A+B).
Jelikož se mi nechce tuto publikaci po použití jednoduše vyhodit (byť do recyklovaného odpadu), nabízím ji, k dnes tolik propagovanému, sdílení.
Kdyby měl kdokoli, kdo má v plánu po 30.7.2024 absolvovat tyto zkoušky zájem, tak mu mohu (po předchozí domluvě) uvedenou publikaci přenechat.
Toto "šérnutí" by mohlo proběhnout (po předchozí domluvě) osobně a to na mých nejčastějších trasách :
Trutnov-Vrchlabí-Semily-Turnov-Liberec,
Trutnov-Hradec Králové-Pardubice-Chrudim-Havlíčkův Brod-Jihlava-Znojmo-Brno-Svitavy-Litomyšl -Náchod,
Trutnov-Jičín-Mladá Boleslav-Praha
Za tuto zajížďku bych si jako odpovídající náhradu představoval lahvinku kvalitního (ne krabicového) červeného suchého(!) vína...
Kamil Novák:
Citace: Kamil Novák 16.07.2024, 23:12
Jelikož se mi nechce tuto publikaci po použití jednoduše vyhodit (byť do recyklovaného odpadu), nabízím ji, k dnes tolik propagovanému, sdílení.
Kdyby měl kdokoli, kdo má v plánu po 30.7.2024 absolvovat tyto zkoušky zájem, tak mu mohu (po předchozí domluvě) uvedenou publikaci přenechat.
Jen pro pořádek sděluji, že publikace již byla "zapůjčena" dalšímu zájemci.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana