Instalační moduly rádia ABB do vícerámečků
Tým Elektrika:
Odcházíte z automobilu, kde jste po cestě poslouchali audioknihu. Přicházíte domů a díky možnosti se spojit opět díky bluetooth spojení k domovnímu audiorozvodu ABB navážete poslech tam, kde jste v autě přestali. Ale to je pouze jedna část toho, co ABB letos nabízí. Přístroj je funkční rádio s různými možnostmi nastavení a používá se na stěně, v podomítkové instalaci. Přístroj nabízí např.: rozhraní Bluetooth pro přehrávání hudby z mobilních přístrojů, nebo pro odesílání hudby do mobilních přístrojů, rozhraní AUX pro přehrávání hudby z externích přístrojů, nebo pro odesílání hudby do externích přístrojů, paměť až pro 8 oblíbených položek (oblíbených stanic), příjem stanic DAB+, příjem stanic FM, zobrazení času a data, funkci budíku, funkci Sleep Time ...
Související ...
... článek k tomuto diskusnímu vláknu zde!
... zdroj s podrobnostmi videoklipu zde!
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Jiří Kantner:
Zajímavá technická hračka, vlastní rádio nebsahuje nic inovativního ale mechanické provedení a montáž do rámečku je vskutku originální. Trh ukáže, jestli to byla trefa do černého nebo šlápnutí do ***.
Před 30 lety jsem viděl AM/FM přijímač integrovaný do držáku na toaletní papír, prodejní hit to asi nebyl a nezbytná součást moderní domácnosti také ne.
Jiří_Hrubý:
Ta věc se mi líbí, ale nějak nepadlo kolik reproduktorů lze připojit, jestli je možné použít víc jednotek paralelně, jestli z toho lze udělat stereo a jestli to nemá zvuk jako chrastítko z tržnice.
Minimálně jako alternativa kuchyňskýho rádia mně to nadchlo a kdyby to trochu hrálo, klidně i do pergoly a tak.
Zdenek Skotnica:
Citace: Jiří Kantner 08.09.2022, 12:14
Zajímavá technická hračka, vlastní rádio nebsahuje nic inovativního ale mechanické provedení a montáž do rámečku je vskutku originální. Trh ukáže, jestli to byla trefa do černého nebo šlápnutí do ***.
Nechci dělat reklamuje, ale DEXON už tyto přehrávače do krabice na zeď nabízí několik let.
Jiří_Hrubý:
Tak jsem si porovnal oba výrobce. Na stránkách toho, co to vyrábí déle, se píše Citace
Konkurenční výrobky jsou obrovské, nevzhledné a vůbec s interiérem neladí.
ovšem s příchodem řešení od ABB je opak pravdou. Líbí se mi možnost mít to v rámečku třeba s vypínači na světla pod a nad linkou. To u konkurence nejde a navíc barevně to ladí maximálně jako solitér.
Cenově je to srovnatelný, takže je to jen o vkusu a prioritách.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana