Testovali jste sami AFDD?

<< < (4/11) > >>

František Šohajda:
Citace: Miroslav Minařík  23.07.2022, 19:25

Proč Rakušané? AFDD měli odladěné Amíci již v roce 2006. Tehdy jsem tam nevěřil vlastním očím! A protože nám tato novinka dorazila rychlostí světla, dá se předpokládat, že už snad není co vyvíjet a vymýšlet.

Nebo se snad ještě někdo domnívá, že si každý výrobce vyvíjí svůj vlastní přístroj?

Asi v tom byli "vedoucí" v Evropě (SIEMENS)...O USA nikdy nebyla řeč, mají tam prý jiné pravidla jako v EU?
Ano, třeba SIENENS si vyvíjí své nastavení a mají v Rakousku největší laboratoře na AFDD
To jen co jsem pochytil ze školení.... Je to firemní tajemství!!
Nejsem výrobce!!

Milan Hudec:
Citace: František Šohajda  23.07.2022, 17:02

;D

Nejsem výrobce ale ani dieler AFDD ,   ale podle mne to odladění je hodně důležité.
To by pak vyskakovalo při každém propálení a jiskření na rotoru a v podobných případech.
Údajně nějakou databázi jiskření mají už dlouhou dobu Rakušané, o nich se to bere a "nahrává"....Nikde jinde v Evropě prý nemají tak velkou databázi! ;)

Tohle zákazníka ovšem nezajímá, za svoje prachy chce zařízení (když už mu ho tam normativa předepíše),  které funguje jak má, a ne že je od výrobce zamrzlé, a nevybavuje.

Petr Liskar:
Citace: Pavel Horský  23.07.2022, 13:47

Nooo...vím, že Honza testoval několik přístrojů a nevybavil ani jeden. Ale třeba jsem zrovna mrknul  :D

Vybavil ho rukou a rekl "Funguje to"...  ::)

Miroslav Minařík:
Citace: František Šohajda  23.07.2022, 22:05

Asi v tom byli "vedoucí" v Evropě (SIEMENS)...O USA nikdy nebyla řeč, mají tam prý jiné pravidla jako v EU?

... "na školení říkali" .... A co Rusové? Ti tentokrát nebyli první?
 (dabel)

Jaromír Táborský:
Citace: František Šohajda  23.07.2022, 22:05

Ano, třeba SIENENS si vyvíjí své nastavení a mají v Rakousku největší laboratoře na AFDD
To jen co jsem pochytil ze školení.... Je to firemní tajemství!!
Nejsem výrobce!!

Na školeních toho napovídají! Obchodník si rád přikrášlí cokoliv jen aby zaujal a prodal. Stejně jako na výstavách, tam se často dozvím věci! Jak je prašivá konkurence a existuje jen jediná skvělá značka z Horní Dolní. V Rakousku přišel na svět proudový chránič!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana