Protahovací pera RUNPOTEC urychlí práci!

<< < (2/2)

Jaromír Táborský:
Citace: Jan Franěk  22.06.2022, 16:33

Proč ve všem pořád hledáte problémy, když je to tak jednoduché a dělá to tak snad každý normální řemeslník.

Jasně! Proč nejdu se stádem? Když to dělají všichni, Pane Fraňku, vy nevidíte, vlastně neslyšíte jakými blbostmi nás prodejci krmí? Zrovna u této značky mi nejmenovaný prodejce vtloukal takové klíny do hlavy, jakto že nemám Runpotec? Jak mohu bez něj žít? A že správný odborník má více per, od více výrobců a podobný prodejní šrot. Uklidnil jsem ho až otázkou na kolika stavbách on, bílý límeček používal protahovací pero. Nakonec jsem zjistil, že jeho skutečné znalosti jsou katalogově veletržní. Runpotec je určitě dobrá značka, ale na staveništích, spíš mŕaveništích, je lepší se omezit na nezbytně nutné a ne sebou vozit všechno.

Samozřejmě, že pokud jste elektrikář domkař, pak mluvím o jiném světě.

Miroslav Minařík:
Citace: Jaromír Táborský  23.06.2022, 08:44

... prodejci krmí? Zrovna u této značky mi nejmenovaný prodejce vtloukal takové klíny do hlavy, jakto že nemám Runpotec?

Celkem běžný stav. Včera jsem nakupoval nějaký hw. Fakturant mi u přepážky přednesl takový příběh jen proto abych vyplázl pár tisíc za pojištění, že jsem žasl, jaký šunt to kupuji. Chlapec takový hw nemá, netuší, ale na školení mu řekli ...

Proto existují diskusní fóra ...

Jan Franěk:

Jasně! Proč nejdu se stádem? Když to dělají všichni, Pane Fraňku, vy nevidíte, vlastně neslyšíte jakými blbostmi nás prodejci krmí?

Když se oprostím od marketingu, konstatuji prostě jen to, že jde o dobrou značku i produkt. Tečka.

..... je lepší se omezit na nezbytně nutné a ne sebou vozit všechno.

četl jste vůbec můj příspěvek?  :-\ Nevozím vše ani vše nekupuji. Když to potřebuji jen občas, prostě si to na zakázku půjčím na svém VO.

Milan Hudec:
Od tohoto výrobce vlastním soukač ocelového pera.
Pro využití do trubek malých průměrů s několika zatáčkama naprosto dokonalé.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana