Jak se v budoucnu budeme dívat na lidi platící hotovostí?
František Šohajda:
Technika ve všem jistě utíká mílovými kroky.
Ale: naši starší spoluobčané , pokud budou žít , tak budou platit stále v hotovosti.
U mladších je už samozdřejmost platit bezhotovostně!
Byl jsem v hyper-super marketu, před námi mladý klučina, koupil zboží a nenápadně přejel
hodinkami přes terminál. Ten starší spoluobčan se mě zeptl, ten mladý neplatí? (dance)
Miroslav Minařík:
Citace: František Šohajda 16.06.2022, 09:01
Technika ve všem jistě utíká mílovými kroky.
Ale: naši starší spoluobčané , pokud budou žít , tak budou platit stále v hotovosti.
U mladších je už samozdřejmost platit bezhotovostně!
Byl jsem v hyper-super marketu, před námi mladý klučina, koupil zboží a nenápadně přejel
hodinkami přes terminál. Ten starší spoluobčan se mě zeptl, ten mladý neplatí? (dance)
Mno, hodinkami platím asi tři roky a nazvat mě v mém klučinou no nevím ...
Když náhodou zabrousím do nejhorší sámošky v ČR, tím myslím hezky česky Penny, tak jak to tak sleduji, zrovna bych starší věk nepřisuzoval těm, kdo neplatí elektronicky. Drobáky hledá i omladina a naopak mě překvapil skutečný stařík. Motal se tak, že mu chtěli ostatní pomáhat a ve finále se vytasil s mobilem a odpípl platbu!
Překvapil, děděk jeden! Kdo ví, kde končí jeho skrytá síla! (dance)
David Hruda:
Citace: Martin Novák 14.06.2022, 18:17
Mně už Komerční Banka banka nabízela "ekologicky odpovědnou platební kartu". Prý mi bude v mobilní appce počítat uhlíkovou stopu mého nákupu a poskytovat rady, jak mám snižovat dopady svého chování na naši planetu.
Jste si jist, že to, co tu píšete je pravda? Není možné, že jste to jen špatně pochopil?
V produktech KB nic takového nevidím a nemyslím, že by to bylo vůbec možné (banka asi těžko bude zkoumat, co jste koupil, vidí jen částky...)
To, co vidím, je např. karta z recyklovaného plastu...
Fuk Tomáš:
Něco mi v hlavě říká, že jsem se s tou hláškou KB (před lety, kdy jsem tam ještě měl účet) také setkal, a jako pustou ptákovinu jsem to hodil za hlavu.
Milan Hudec:
Citace: Miroslav Minařík 16.06.2022, 09:32
Mno, hodinkami platím asi tři roky a nazvat mě v mém klučinou no nevím ...
Když náhodou zabrousím do nejhorší sámošky v ČR, tím myslím hezky česky Penny, tak jak to tak sleduji, zrovna bych starší věk nepřisuzoval těm, kdo neplatí elektronicky. Drobáky hledá i omladina a naopak mě překvapil skutečný stařík. Motal se tak, že mu chtěli ostatní pomáhat a ve finále se vytasil s mobilem a odpípl platbu!
Překvapil, děděk jeden! Kdo ví, kde končí jeho skrytá síla! (dance)
Tak je to ovšem v pořádku, každý dle své libosti, co je pro jednoho výhodou, může být pro jiného překážkou.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana