Bude na Amperu nějaký sraz?
Miroslav Minařík:
Myslím, že AMPER je zpět. Nebo brzo bude.
Potkal jsem ve spěchu také Kamila Nováka, ale jen pozdravit všechny své přátele zabere dva dny!
Pak se může teprve pracovat!
:-)
Milan Hudec:
Citace: Pavel Horský 05.05.2022, 07:12
Ale já také bydlím v ČR. Do Brna to mám od nás 300km, ale když se dostanu tam, musím se dostat i zpět ;) :D
Udělals chybu, mohl ses krásně projít mezi stánky, návštěvníků je pomálu......
(dance)
Miroslav Minařík:
Včera to byl klasický blázinec mraveniště. V davu jsem zahlédl Martina Škopka a Milana Hudce.
Návštěvnost velice slušná, ovšem vystavovatelé zrovna neplakali štěstím.
Večer u barmanu byla veselice TECO kde se křtil nový automat. A tam byla sestava!
Kromě jiných Jan Franěk, Radek Červený, Pavel Smílek, Petr Postránecky, Jaromír Klaban ...
Nakonec jsme se shodli, že si pokecáme až na Elektrické spojce.
Jako obvykle.
(dance)
Jan Franěk:
Také mi nepřišlo, že by tam bylo úplně prázdno. Ano, našlapané uličky jako před 10 a více lety už asi nebudou, přesto lidí bylo poměrně dost, především tam, kde mají co ukázat. KOPOS, WAGO, TECO a někteří další. NA stánku KNX jsem také zaznamenal zvýšený zájem o řízení domácností a proběhlo vyhlášení vítězů z přihlášených projektů z loňského roku. O to se tam starali 3 zástupci firem a často měli plnou obsazenost.
Nicméně nelze přehlédnout, že se nám to smrskává a že mnoho firem, kde bych se rád zastavil, prostě chybí. Nicméně jsem si to užil, odpočinul si a potkal pár kolegů a setkal se se zástupci několika firem.
Ovšem každoročně je pro mne překvapením, když někdo zaplatí za stánek a celý ten "kolotoč" okolo a pak tam u stolku sedí holčina s očima přilepenýma k mobilnímu telefonu a okolních návštěvníků, ani zastavivších se potenciálních zákazníků, si ani nevšimne. Vyloženě podivně pak vypadá část s malými stánky, které kromě loga firmy, disponují zástupcem z Indie a podobně, se stolky s pár letáky a nic neříkajícím produktem. Ale asi je "čárka" a může se říkat, že úspěšně vystavovali v Evropě. :-X :-\
Milan Hudec:
Dobrá, abych tedy uvedl na pravou míru korektnost svého pohledu.
U cca.7 stánků z cca.400 bylo poněkud plněji.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana