ŽSE: Konference ELTECH 2022 o Nařízení vlády k zákonu 250/2021 Sb.
Jaromír Táborský:
Citace: Milan Hudec 19.04.2022, 12:45
Boha jeho školící agentura by snad měla vědět že NV nejde přes sněmovnu.
Se mě zdá že se na tématu začné přiživovat kde kdo
Nejsem odborník na procedury ve vládě a tak se tedy ptám, kdo to tedy čte a nečte? Snad ne jen ti pod tím podepsaní?
František Šohajda:
Je to nelítostný boj mezi frakcemi v elektrotechnic e.Co já už četl různých návrhů nové vyhlášky, ale ta byla vždy šitá na míru jen určené skupině lidí , co z toho měla profitovat!! (zle)
Milan Hudec:
Citace: Jaromír Táborský 19.04.2022, 14:55
Nejsem odborník na procedury ve vládě a tak se tedy ptám, kdo to tedy čte a nečte? Snad ne jen ti pod tím podepsaní?
NV obecně proběhne kolečkem přes ministerstva a legislativní radu a po vypořádání připomínek je přijato.
Dále se k němu vyjadřují dotčené organizace coby poradní hlas.
Miroslav Minařík:
Citace: František Šohajda 19.04.2022, 16:53
Je to nelítostný boj mezi frakcemi v elektrotechnic e.Co já už četl různých návrhů nové vyhlášky, ale ta byla vždy šitá na míru jen určené skupině lidí , co z toho měla profitovat!! (zle)
Koukám, že o tom víš víc než já. Pokud to není nějaká konspirace od boku na slepo, aby řeč nestála, můžeš definovat nějakou tu frakci?
Milan Hudec:
Citace: Miroslav Minařík 19.04.2022, 19:56
Koukám, že o tom víš víc než já. Pokud to není nějaká konspirace od boku na slepo, aby řeč nestála, můžeš definovat nějakou tu frakci?
Pokud by nový předpis obecně neměl nikomu nic přinést, tak na něm nikdo pracovat nebude.
Onen přínos nemussí být nutně finanční v nahé podobě, nabízí se např.mnoho úchylek které potlačuje pocit důležitosti jedince.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana