A proto jsem si dělal elektroinstala ci v RD celou sám, kromě rozvaděčů i když nemám elektrotechick é vzdělání,
Tak toto je ukázkové!

jen na VŠ jsme měli jeden semestr elektrotechnik u. Ale dřív jsme jako brigádník na pár stavbách něco udělal ještě za totality.
Můj bratr je strojář a s delší praxí na el. zař při instalacích se mnou a neodvážil by se. A když tak koukám, tak si každý potvrzuje praxi jak se mu líbí.
I když mě tady zá mé laické názory odsuzujete, i když jsou praktické a mé příspěvky někdy mažete, když to napíšu tak jak se to dělá!
Doufám, že se tento příspěvek dostane Vaší rodině. Takové krásné přiznání toho, že nemáte absolutně žádnou odpovědnost a sebekritiku. Jsem moderátorem fóra o jiné průmyslové oblasti a vás bych nemazal ale rovnou Banoval. Myslím, že nejen já ale i ostatní očekávají, že se zde píše o tom jak to má být správně bezpečné. A když jsem lezou podobní kutilové tak hledají jak to ojebat a k tomu pootřebují takové hrdiny jako jste Vy. Elektrikáři a revizáci jsou póvl, který to dělá složitý aby měli na čem vydělávát a normy jsou k tomu aby se obcházely.
Ale máte štěstí, že tady asi nad Vámi drží někdo ochrannou ruku.