Máte tip na IP relé?

(1/4) > >>

Radek Červený:

Nemáte tip na nějaké IP relé včetně vysílače a přenosu po WiFi?
V podstatě se jedná o přenos signálu HDO na vzdálenost cca 100 metrů. Různé bezdrátové relé se mi moc po zkušenostech nechce navrhovat, 100 metrů a zdi domu dělají své. V objektu je stabilní mesh WiFi, kterou bych doplnil o další bod či dva a v podstatě tím celou síť ještě víc stabilizoval. Jen se mi nedaří nic kloudného najít. Nepotřebuji ovládání z aplikace, ale nějaký vysílač aktivovaný digitálním vstupem a na druhém konci přijímač s reléovým výstupem. Ideálně dva kanály, ale klidně bych volil i dvě sady jednokanálovéh o provedení.

Lukáš Rotrekl:
Bezdrátově by to mohlo jít Enikou P8 TR 2U DIN plus něco adekvátního na druhou stranu a možná externí antény. To by se muselo zkusit.

A co použít přijímač HDO? (osobní zkušenost nemám).

Radek Červený:
No právě bezdrát od Eniky se mi moc navrhovat nechce kvůli vzdálenosti a místním podmínkám. Proto jsem přemýšlel o WiFi.

Petr Liskar:
Citace: Radek Červený  25.03.2022, 10:51

No právě bezdrát od Eniky se mi moc navrhovat nechce kvůli vzdálenosti a místním podmínkám. Proto jsem přemýšlel o WiFi.

Bezdrátově Zlinx, drátově je vícero ověřených. Zkus se podívat na stránky Papoucha.

Zdeněk Pikhart:
A co HDO spínač
https://www.zbozi.cz/vyrobek/hdo-spinac-din/#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_content=products-opesBB&utm_ab=1154%2F2175&utm_term=hdo-sp%C3%ADna%C4%8D-din&utm_query=hdo%20sp%C3%ADna%C4%8D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana