Za jakých okolností musí být rozdělen můstek PE?

<< < (2/3) > >>

Otakar Dosbaba:
Tak to nejspíše šlo o rozdělení PEN na PE a N, ale nikoliv o rozdělení PE na více částí. Ale s těmi "plíživými proudy",  no nevím, to je zas úplně jiná kapitola. Když už, tak "plazivé" proudy, tj. možnost vedení proudu díky silnému znečištění povrchu izolace vodičů částečně vodivým povlakem. Nepřejmenoval mladej vyrovnávací proudy na ty plíživé?  :)

Petr Delka:
Citace: Otakar Dosbaba  16.02.2022, 15:25

Spíše mě napadlo, jestli nejde o ovlivnitelnost unikajícím proudem / proudem protékajícím ochranným vodičem. To by na to přece mohlo mít vliv nebo se pletu? Ale  (poklona)  vám za reakce..

Petr Delka:
@ Otakar Dosbaba : Spíše mě napadlo, jestli nejde o ovlivnitelnost unikajícím proudem / proudem protékajícím ochranným vodičem. To by na to přece mohlo mít vliv nebo se pletu? Ale díky vám za reakce..

Milan Hudec:
PEN přívod uprostřed, doleva odchozí PE, doprava odchozí PEN a N.
Dejte vědět jakou jsem dostal známku :)

Jiří Schwarz:
"za jedna" jen když vymyslíš jak označit který N patří ke kterému PE a správně označíš PEN modrým proužkem

Ale rozhodně lepší než když nám jeden "dlouholetý praktik" tvrdil že je nejlepší na šíně šroub, podložka, PE vodič, druhá podložka, N vodič, další podložka a matka... Prý je to "nejpřehlednějš í" ale já bych to jako TOP řešení nevybral

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana