Jak byste doporučili ovládat dálkově akumulační kamna v Rakousku na np?
Jaromír_Novák:
Jaké varianty ovládání na dálku 3ks 3f akumulačních kamen v bytě v Rakousku by jste zvolili? Zatím vím pouze o gsm exeo, kde by se jednalo o GSMko a stykače (cca 5 modulů) a cenu s montáží 15000 Kč. Ještě chci uvést, že akumulačky mají pevný přívod.
K. Hvězda:
Chcete to ovládat po internetu nebo jinak? Máte u rozvaděče wifi signál?
Relátko 10A, co sepne / vypne silový stykač, mám za cca 180 Kč. Je k tomu aplikace ewelink a nemá to kontrolu sepnutí, mám to na otevírání dveří, pro váš účel by se muselo najít něco, co ukazuje, zda je zapnuto/vypnuto.
Hledejte sonof, tuya ewelink.
Jan Franěk:
Osobně preferuji profi řešení, například GD-02K a podobně. Často to řeším pomocí EZSky JAblotron s termostatem, kdy mám i informace o konkrétní teplotě v bytě, nebo objektu.
Ale na trhu je mnoho dobrých řešení v IoT prostředí. Například by postačila výměna prostorového termostatu za TADo termostat a máte i funce, kdy se topení samo zapne na komfortní teplotu, když se spárovaný mobilní telefon dostane do vzdálenosti třeba 50km od vytápěného objektu a tak podobně.
https://www.tado.com/
Jaromír_Novák:
(poklona) vás, díky za info. Nakonec padla volba na GSM EXEO, ovládání přes SIM kartu.
Jaromír_Novák:
Citace: Jaromír_Novák 04.02.2022, 14:49
(poklona) vás, (poklona) za info. Nakonec padla volba na GSM EXEO, ovládání přes SIM kartu.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana