Elektroinstalatér končí! Že by byl konec odborných časopisů?
Miroslav Minařík:
Citace: František Šohajda 23.12.2021, 08:18
Možná tímto směrem dotovali časopis, aby jeho cenu koncový zákazník respektoval !
Zkus mi prosím tuto větu dekódovat. Pokouším se to číst zleva i zprava ale nějak mi to nedává smysl. Co to znamená dotovat časopis? Notabene aby jeho cenu zákazník respektoval? Asi máš namysli něco jiného.
František Šohajda:
Citace: Miroslav Minařík 23.12.2021, 08:51
Zkus mi prosím tuto větu dekódovat. Pokouším se to číst zleva i zprava ale nějak mi to nedává smysl. Co to znamená dotovat časopis? Notabene aby jeho cenu zákazník respektoval? Asi máš namysli něco jiného.
Lidově řečeno..... ;D
Aby byl prodejný za rozumnou cenu , zmíněnou reklamou v polovině časopisu jej dorovnávali
na tuto "rozumnou " cenu. ;)
Jan Hájek:
Elektroinstala tér šel rapidně dolů po odchodu paní Valentové, podle mně by skončil tak jako tak.
Většina časopisů nebyla schopná věrohodně prokázat počet předplatitelů, náklad a ani nebyli redaktoři mimo redakci moc vidět.
Miroslav Minařík:
Citace: František Šohajda 23.12.2021, 10:20
Lidově řečeno..... ;D
Aby byl prodejný za rozumnou cenu , zmíněnou reklamou v polovině časopisu jej dorovnávali
na tuto "rozumnou " cenu. ;)
První velká pomýlená!
To, co uvádíš za rozumnou cenu je předplatné. To však není hlavním zdrojem příjmu ale vedlejším, respektive sekundárním. Nechci říct, že nedůležitým ale podíli se především na náhlady na tisk a distribuci. Jinými slovy, i kdyby bylo předplatné o stokorunu vyšší, nestálo by to za to časopis vydávat.
Apropo s paní dokorkou Valentovou jsem telefonoval včera. Těší se dobrému zdraví, všechny pozdravuje a pozval jsem ji na Elektrickou spojku :-) Doufám, že ji uspořádáme!
Jan Yossarian:
Citace: Miroslav Minařík 23.12.2021, 20:39
Jinými slovy, i kdyby bylo předplatné o stokorunu vyšší, nestálo by to za to časopis vydávat.
Popravdě nikdy jsem princip podnikání s časopisy nepochopil. Ale některé byly, vlastně ještě jsou jen sbírka reklamních letáků. Něco jako reportéři bez hranic ale nebylo ani Elektro. Ale to byl opravdu jediný seriozní tisk. Budiž mu země lehká.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana