Je to v zájmu všech.
Důležité je vydýchat prvotní investice,
které vždycky jsou, ale nemusí být hned v sedmimístných číslech nezačínající první číslovkou.
Tu školu budeme mít v péči možná dalších 10-15 roků. Vymazlili jsme smlouvu. Škola z roku 1980 není na tom ještě tak špatně, jako školy se 70 let, nebo i z 50 let.

To je věc osvěty, kdy RT připomíná a vysvětluje již 25 rokú platnost NV 378 z roku 2001
Dovolil jsem si opravit rok.

A už je to tu zase.
Honza Franěk má vyjádření ministerstva, že tomu tak je, významní a uznávaní RT tvrdí opak, 50% školitelů tvrdí, že ano, 50% školitelů zase opak, že ne.
A mě osobně to pak celkem dost vadí, protože nemám rád, ba přímo nesnáším oborový bordel, který se u nás kupí poměrně rychle na obrovskou hromadu.

V tomto směru mám radši historické normy a předpisy, vázající se ke starým instalacím, kde je všem čtenářům jasné, co autor chtěl sdělit. Žádné dvojí výklady a nejasnosti.
Proč by měla být instalace RD VTZ?
Vaše tři ukázkové příklady, kde jde o výchozí revize lze odbýt tím, že u výchozí revize závady nemají co dělat. Chybějící podklady jsou závada, tečka puntík.
TIČR si zase tuto vaší myšlenku vykládá tak, že provádějící firma i RT, pracující u zákazníka tam má to pracoviště, takže normálně pracuje dle z.250 a NV 190.