Dáte tip na aplikaci pro poznámky a odkazy souvisejících dokumentů?

<< < (4/5) > >>

Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec  01.01.2022, 20:42

Kdyby to fungovalo, tak už to má každý.

Co ti na to říct Milane. To je argument který vypadá možná na první pohled logicky, ale je to úplná blbost. Kdyby to tak opravdu fungovalo, tak jezdíme všichni ve stejném autě, chodíme ve stejném oblečení, v TV nám stačí jeden kanál a tak podobně. Jsem rád že tomu tak není. Lidé i řemeslníci mají různé potřeby a nároky na své sw.   
Jak bych pak třeba  rozlišil pokrokové a šikovné řemeslníky, od těch průměrných, nedej bože od atrap řemeslníků, kdyby na první pohled byli všichni stejní? Se stejným nářadím, ve stejném autě, ve stejných montérkách a stejným sw.

:) ;) :) ;)

Miroslav Minařík:
Citace: Jan Franěk  02.01.2022, 19:28

Co ti na to říct Milane. To je argument který vypadá možná na první pohled logicky, ale je to úplná blbost.

Možná kdyby napsal např. "Kdyby to bylo jednoduchý, tak už to má každý.",   tak by možná byl skutečnosti blíž, ale u nás je to relativně novinka. A navíc třeba obdobné vychytávky jako GTD nebo myšlenkové mapy zrovna tak nejsou pro každého. Jen pro ty, kteří chtějí umět novou dovednost která jim v něčem pomůže.

Ale protože napsal: "Kdyby to fungovalo, tak už to má každý." a mě to málo, co zkouším náhodou funguje skvěle, pak je závěr jasný! Jsem KAŽDÝ!
 (dance) (dance) (dance)

Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk  02.01.2022, 19:28

Co ti na to říct Milane. To je argument který vypadá možná na první pohled logicky, ale je to úplná blbost. Kdyby to tak opravdu fungovalo, tak jezdíme všichni ve stejném autě, chodíme ve stejném oblečení, v TV nám stačí jeden kanál a tak podobně. Jsem rád že tomu tak není. Lidé i řemeslníci mají různé potřeby a nároky na své sw.   
Jak bych pak třeba  rozlišil pokrokové a šikovné řemeslníky, od těch průměrných, nedej bože od atrap řemeslníků, kdyby na první pohled byli všichni stejní? Se stejným nářadím, ve stejném autě, ve stejných montérkách a stejným sw.

:) ;) :) ;)

Při troše nadhledu zjistíš, že rozdíly v lidech o kterých hovoříš jsou detaily.
Moje myšlenka je na hlubší přemýšlení.

Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec  02.01.2022, 20:58

Při troše nadhledu zjistíš, že rozdíly v lidech o kterých hovoříš jsou detaily.
Moje myšlenka je na hlubší přemýšlení.

Hmm, asi nemám ten správnej nadhled  8)  a nejsem schopen hlubšího uvažování.

Hloupě se domnívám, že jsme každej jinej, máme různé potřeby a rozdílné názory na spoustu věcí, rozdílné znalosti a rozdílné pohledy na to, jak řešit spoustu věcí okolo sebe. Od způsobu prodeje, technického řešení, až po fakturaci, nebo správu dokumentů a podobně.  Nechápu proč je tolik různých sw na psaní revizí, když by nám všem stačil word, nebo jen jeden z těch programů. Přesto že si každá z uživatelských skupin těchto sw chválí právě ten svůj, nebo si mnoho RT dělá svůj vlastní. Těch znám taky dost. 

Ale nechci začínat nový rok podobným dohadováním. Tvých názorů si vážím, ale ne se všemi prostě souhlasím. Obávám se že pokud svůj výrok více nerozvedeš, ani se mi o tom nebude chtít hlouběji přemýšlet, ani více psát.  ::)

Milan Hudec:
Propiska, psací stroj, PC, jsou pořád obdobné nástroje, jejichž prostřednictví m získávají uživatelé dlouhodobě obdobné množství chleba.
Převratné bude např. digitální zpracování myšlenky člověka.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana