Dáte tip na aplikaci pro poznámky a odkazy souvisejících dokumentů?
Jaromír Táborský:
Dáte tip na aplikaci pro poznámky a odkazy souvisejících dokumentů? Po mnoha létech jsem vykopl Evernote. Za ty peníze hrozně pomalý. Zkoušel jsem Onenote, což mi tedy fakt nesedlo. Pak jsem ještě zkoušel Notion a to taky nic moc. Pak už jsem to vzdal. Potřebuji to na poznámky a dokumenty, které nosím v kapse, přičemž rychle dohledám souvislosti toho, co si zapisuji. Syn mne zaplavuje vším možným k testování ale už nějak nemám čas a raději bych šel do něčeho vyzkoušeného. A klidně i něco placenýho, po tom zdarma dnes už nic není, ale ať to umí něco, zač ty prachy za to dát.
Poradíte?
Branislav Hruška:
Ja používam Samsung Notes. Píšem stylusom na obrazovku. Online sa to synchronizuje, tak že to vidím aj na PC. Na to, že je zadarmo, celkom dobré riešenie.
Miroslav Minařík:
Evernote jsem také používal, ovšem stejné funkce naleznete u jiných aplikací opravdu těžko. Evernote je propracovaná aplikace, vysoce funkční a proto si za ni provozovatel může dovolit účtovat. Občas zvažuji, zda si neobnovím předplatné ale existují mnohé jiné.
Asi bych doporučil kouknout, co vše Evernote umí a co z toho skutečně použiju. Kupovat něco jen proto,že to má hodně funkcí které "možná" bych mohl potřebovat je podobný nerozum jako chtít jen to, co je zadarmo.
Jaromír Táborský:
Jak jsem psal, neočekávám že něco zdarma bude bez reklam a s vývojem nových verzí. To hlavní, co očekávám není jen ukládání textu, k tomu mi stačí Onenote. Chtěl bych si uložit třeba text normy propojovat jeho určité části s jiným uloženým dokumentem. Samozřejmě uvnitř vlastního úložiště, ne že budu linkovat cizí weby. Evernote dokázal pojmout neskutečně mnoho souborů ale práce s ním byla strašně pomalá. Samozřejmě by to mělo být napříč platformami. Editovat u stolu i v terénu ...
Filip Horáček:
Citace: Jaromír Táborský 17.12.2021, 16:10
Dáte tip na aplikaci pro poznámky a odkazy souvisejících dokumentů?
Není to na konkrétní aplikaci ale princip systému. Něco takového?
https://www.jiribenedikt.com/e03-muj-druhy-mozek-zettelkasten/?fbclid=IwAR1-bk74WdSUvIJmfnmz1rHGh2Oe1aLoJfV6U-b5r7KhacIsnM1vEeQ6VCw
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana