Co si přát v novém roce 2022?

(1/6) > >>

Jan Franěk:
Nejprve popřeji všem kamarádům, kolegům, čtenářům odborného portálu a hlavně týmu okolo Elektrika.cz, poklidné vánoční svátky a úspěšný nový rok, bez dalších covidových opatření.
Jestli mi totiž v tomto uplynulém roce něco chybělo, tak to bylo osobní setkávání. Věřím že v příštím roce se povede opět navázat na skvělá setkání příznivců elektriky a Elektriky, takzvanou Spojku. Rád bych se potkal se všemi pravidelnými návštěvníky i novými tvářemi.

Nebudu se dlouze vypisovat. Méně trollů, bastlířů a dalších nepříjemností. Více zajímavé práce, poučných dotazů ve zdejších diskusích a radost ze setkání se v přístím roce.
Samé spokojené zákazníky a méně novoročních předsevzetí, která stejně nedodržíme a jen nás stresují. Více optimismu a pohody v našich životech.

Přeji všem hezké a klidné vánoce a úspěšný nový rok.

Honza Franěk

Jirka Š. Svejkovský:
Žijeme v jedné z nejsvobodnější ch zemí v Evropě, možná i na světě.

Já bych si přál, aby to tak zůstalo.

To mi bude úplně stačit.

Mařík Pavel:
I já se přidám, všem přeji zdraví a štěstí. Jirko, s tou svobodou to za mě není tak ok, místo stranických knížek jsou teď Covid pasy  ;)

Jaromír Táborský:
Přeji místní partě známých a neznámých kolegů dobrou imunitu nejen proti nemocem ale také vůči vnějším mediálním vlivům generujícím plevel. Nenechte se zarůst přátelé!
 (dance) (dance) (dance) (dance)

Milan Hudec:
Tak já bych chtěl zejména poděkovat kolegům za jejich rady, s přáním větší lehkomyslnosti do roku následujícího.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana