BVV má nového generálního ředitele!

<< < (6/7) > >>

Milan Hudec:
Citace: Rozmahel Vladimír  27.11.2021, 09:18

To přece není věc jen Brna, to se děje všude a vždy bude...
Študáci jsou krví národa o tom není pochyb. Ale bylo by zajímavé vědět, kolik procent absolventů je potom skutečně zaměstnáno ve svém oboru...

Jasně, že se tak děje všude, ale ve veletržním městě, je na tomto založen celý doprovodný systém služeb, nejde tedy o přilepšenou jinak průměrně obsazenému hotelu, ale o přežití jinak poloprázdnému hotelu.

Miroslav Minařík:
Citace: František Šohajda  27.11.2021, 09:29

Nevidím na Veletrhu nic pozitivního, když mě někdo řekne že jedu za konkrétní firmou se podívat? V dnešní době si vezmu auto a jedu přímo do konkrétní firmy, podívám se na výrobu, pokecám s pracovníky a dostanu 100x více postřehů jak 2 hodiny na veletrhu s nimi! (dance)

V takovém případě na veletrhy opravdu nechoď. Princip a výhody veletrhu jsou obecně známé, netřeba to znovu tapetovat. Najedu po firmách dost kilometrů a jako provozovatel on-line média veletrhy podporuji a podporovat budu! (Nejen v Brně samozřejmě)

Citace: Rozmahel Vladimír  27.11.2021, 08:23

Vše je okamžitě na netu, včetně lží...

Přesně tak. Kritické myšlení je důležitější, než kdy před tím.

A k výměnám ředitelů. Vše má svou periodu. Např. vznik nárůst, pokles, změna nebo zánik. Každý vedoucí myšlenky svou misi splní a přichází jiný. Nový pohled na nové situace. A nepochybuji, že pokud všechny vnitřní ukazatele dají signál změnit veletrhy na dětské pískoviště. Stane se tak.

Jan Franěk:
Zajímavé, jak pouhá informace o novém generálním řediteli BVV, může spustit debatu nad veřejnými záchody a podobně. Osobně také považuji některé obchody za zbytné a uvítal bych tam raději pekárnu, nebo prodej nářadí. MOžná bych tu budovu i zboural a vysadil namísto něj pár stromů a připravil několik laviček k sezení. Nicméně můj názor je v tomto naprosto irelevantní, protože jde pouze o můj pohled z venku, bez znalosti konkrétní problematiky a to co utváří nabídku není přání jakkoliv velké skupiny lidí, ale produktem požadavku konkrétního trhu. To, že já nechápu  význam něčeho, z toho ještě nedělá nesmysl. Dokud to dává ekonomicky, nebo i jinak smysl, což může být i jistá prestiž mezi městy, čí mě neznámý důvod, tak to tady prostě bude.
Byť Milan Hudec umí často najít jádro pudla tam, kde ho jiný nehledají, nemůže vědět jak tento průmysl pracuje, protože se v něm nepohybuje. Jsem skálopevně přesvědčen o tom, že to je i důvod proč byl novým generálním ředitelem zvolen někdo jiný, než Milan Hudec  ;D (dance) (norm) To přesto že si jeho znalostí a nekonvenčního přístupu velmi vážím. Ale v odlišném oboru. ;)

Nakonec tedy konstatuji, že jakmile se změní situace a význam BVV se změní do té míry že přestane být jak-koliv přínosným pro město a jeho okolí, věřím že ke změně užívání dojde. A pokud by město Brno mělo zájem o názory veřejnosti, byť nebrňák, rád pošlu několik nápadů na jeho využítí, případně podpořím svým hlasem názor/y Milana Hudce. DO té doby nějak nevidím důvod další účasti na tlachání o věci, které nemohu rozumět a nerozumím. Pohybuji se totuž ve zcela jiném oboru. Ale jak víme, jsme národ trenérů, všeumělů, .......  (dance)

Osobně by mne více zajímalo, s jakým programem nový ředitel prošel všemi koly výběru a zda má nejen plán na udržení, případně pozvednutí výstaviště, ale i nějaký krizový plán na příští roky. Je pravděpodobné, že se situace s covidem-19, nebo nějakým jiným moribundusem, může opakovat a stěžejní akce mohou být opět rušeny.

Milan Hudec:
Nejhorší na tom je, že jsem na to místo nekandidoval a přes to jsem nebyl zvolen (dance)

Jaromír Táborský:
Citace: Milan Hudec  27.11.2021, 14:07

Nejhorší na tom je, že jsem na to místo nekandidoval a přes to jsem nebyl zvolen (dance)

Ještě že tak! Druhá největší obec zachráněna od ideologické pohromy!  o:-)

Citace: Jan Franěk  27.11.2021, 12:59

Nakonec tedy konstatuji, že jakmile se změní situace a význam BVV se změní do té míry že přestane být jak-koliv přínosným pro město a jeho okolí, věřím že ke změně užívání dojde.

Přesně tak. Snad se tak nestane!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana