BVV má nového generálního ředitele!

<< < (3/7) > >>

Milan Hudec:
Citace: Miroslav Minařík  26.11.2021, 16:05

Tak já to mám popletené. Aha. Tak veletrhy tam jsou kvůli zájmu občanů města Brna! Hahaha

No vida, že jsme se nakonec shodli, že veletrhy jsou pro brno (naprostou většinu jeho obyvatel) nezajímavé.

Milan Hudec:
Citace: Jaromír Táborský  26.11.2021, 17:57

Nevím kde žijete ale snad průměrný Brňan by mohl tušit, že pokud není v Brně veletrh, tak se tam nic neděje. Brno je koncipováno jako veletržní a výstaviště je hlavní deviza. Skutečnost, že byl Covid je věc druhá. Hovořit o jiném využití plochy je čirá pomatenost nebo naprostá neznalost tamních souvislostí. V Brně jsem žil, než jsem se přiženil jinam. Bydleli jsme v Kohoutovicích na Potocké. Když to ve Farince to svištělo a Dederóni se pohupovali ve vrcholcích stromů, to byl byznys. A pak tomu dali evropský rozměr a nadšení zhaslo. Proč to zde zmiňuju? Má sestra na veletrhu stále pracuje a tady ty poznámky označuje za hrozný .... Pokud se o něco obávám, pak o Ampér. Dvakrát už nebyl a náš velitel nás na něco nového pouštět nechce. Ale je pravdou, že třeba já ve firmě nic nenakupuju a jsem spíš papírový čert v kanceláři. Veletrhy přežijí pokud na stáncích nebudou stát mrtvoly nebo sedět a koukat do noutbuků. Na veletrh jezdím za konkrétním cílem navštívit někoho nebo něco. Jako seminář třeba. A tak když nad tím přemýšlím, tak bavit se o výstavišti je jedna věc a o Apméru věc druhá. Výstaviště je provozovatel areálu a majitelka Ampéru pořadatel veletrhu. Pokud je pořadatel neschopný nebo nenažraný tak s tím provozovatel pavilonů (Brnp) vlastně nemá mnoho společného. Tak o čem je řeč v souvislosti s tím novým generálem?

A proč by se něco mělo furt dít?
Zeptám se jinak, pokud by výstaviště zmizelo, tak se stane co?

Petr Liskar:
Citace: Milan Hudec  26.11.2021, 18:09

Ubude  významný přítok peněz.

Milan Hudec:
Citace: Petr Liskar  26.11.2021, 18:13

Ubude  významný přítok peněz.

Častý omyl.
Byl by boohatě nahrazen jiným využitím prostoru výstaviště.
A i kdyby nebyl nahrazen, tak se nestane vůbec nic.

Miroslav Minařík:
Nutno uvést, že Milan není blázen!
Záměrně nahazuje nejčastější domněnky a ostatní to vylomí za něj.
Všichni víme, že pro Brno je veletržní areál "slepicí",  která snáší mnohým místním poskytovatelům služeb potřebná zlatá vejce. Všechny hotely, obchody, hospody, taxikáři, noční kluby a třeba i obyčejná hromadná doprava si zakládá na návštěvnosti veletrhů. Není to žádnou ojedinělostí. I jiná města investují do tohoto typu drůbeže. Naopak se nedomnívám, že
Citace: Jaromír Táborský  26.11.2021, 17:57

... snad průměrný Brňan by mohl tušit, že pokud není v Brně veletrh, tak se tam nic neděje ...

by to snad musel vědět každý. Samozřejmě Milan Hudec nebydlí v uzavřené Faradayově kleci kam by snad tato zvěst neprolezla. Nemusíme se ani ptát
Citace: Milan Hudec  26.11.2021, 18:09

protože následky nekonání událostí brněnské podniky už jasně pocítili v Covidu. A tak vlastně si můžeme odpovědět jednoduše. Zmizí veletrh, ekonomika Brna půjde dolů. Začnou růst ceny za služby pro obyvatele, protože město přísun peněz potřebuje a jak uvádí
Citace: Milan Hudec  26.11.2021, 18:29

Častý omyl.
Byl by boohatě nahrazen jiným využitím prostoru výstaviště.

o kterém tedy za ty roky doposud nikdo neví.
a
Citace: Milan Hudec  26.11.2021, 18:29

A i kdyby nebyl nahrazen, tak se nestane vůbec nic.

pouze to, že ty chybějící peníze město vydojí na svých občanech, kteří tvrdí
Citace: Milan Hudec  26.11.2021, 18:04

... veletrhy jsou pro brno (naprostou většinu jeho obyvatel) nezajímavé.

A tak nakonec tradiční "slepici" zařízneme, vejce utratíme za virtualizaci původních pavilonů a šup skončíme v Matrixu. Za zlomek nákladů, co by stála údržba. Dokonce i Petrov je lépe využitelný, o Špilbergu ani nemluvím.

Pokud se na celou situaci podíváme "Přítomným okamžikem" Eckharta Tolleho,  pak můžeme všechny své statky, sny odhodit a radovat se ze života teď a tady!
 (poklona)

Bohužel nepopisuji svou domněnku ale skutečnosti.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana