Měníte svorku RSA PE u ER Esta?

<< < (2/4) > >>

Milan Hudec:
Citace: Pavel Horský  17.11.2021, 20:00

Při pohledu na přiložené foto Tě naprosto chápu.

Ten jistič je rozšklebený jak kdyby sežral citron.
Hnus, osobně bych toto nikdy nepustil.
Navíc ten můstek PEN (tj.jeden z nejdůležitější ch spojů v domu vůbec) ve mne velkou důvěru také nevzbuzuje.

Pavel Horský:
Citace: Milan Hudec  17.11.2021, 20:09

Navíc ten můstek PEN (tj.jeden z nejdůležitější ch spojů v domu vůbec) ve mne velkou důvěru také nevzbuzuje.

Ten můstek je menším zlem, než 100 let vyráběný keramický můstek s krytem 25A, který se hojně montuje (montoval) na premixové elektroměrové desky.

Milan Hudec:
No, zde s tebou souhlasit nemohu, keramický můstek s původní výbavou kvalitní mosazí za podmínky zručných rukou montéra a dodržení technologické kázně je dle mého názoru věčný.
Bohužel byl dehonestován debily, upínajících několik vodičů pod jeden šroubek, dále "pokroky" ve výrobě spočívající v náhradě nádherně jednolitého glazovaného porcelánu za jakousi ztvrdlou kaši a náhradě původní mosazi za galvanickou ochranu prostého železa.

Rozvodak:
Citace: Milan Hudec  17.11.2021, 20:09

Ten jistič je rozšklebený jak kdyby sežral citron.
Hnus, osobně bych toto nikdy nepustil.

Tenhle můstek je ještě fajnový, taková ta kostička co se začala objevovat v DCK, tu je lepší vyhodit.
Dávám UVB 100A nebo HLAK 25//1C. Tuplovaný spoj má větší důvěru, hlavně u vyšších hodnot jističe.

Ten jistič k HDO nemá smysl komentovat, sice asi vydrží ale líp vypadá když je to od stejný značky jako hlavní jistič.

Milan Hudec:
Citace: Rozvodak  17.11.2021, 21:02

Tenhle můstek je ještě fajnový, taková ta kostička co se začala objevovat v DCK, tu je lepší vyhodit.
Dávám UVB 100A nebo HLAK 25//1C. Tuplovaný spoj má větší důvěru, hlavně u vyšších hodnot jističe.

Ten jistič k HDO nemá smysl komentovat, sice asi vydrží ale líp vypadá když je to od stejný značky jako hlavní jistič.

Tak to jsme z jednoho těsta, běžně dávám právě Hlak.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana