Měníte svorku RSA PE u ER Esta?

(1/4) > >>

Milan Hudec:
Všiml jsem si, že ve výstroji bývá svorka 2,5, přičemž použitá klema je CY 6, sice se do svorky vejde, ale o řádném utažení nemůže být řeč.
Osobně je automaticky měním, stejně tak jistič 2A pro HDO (pro mne exotický nejasný původ),   mám jen smůlu na konkretní serii, nebo je to standard?
Dotaz na výrobce zůstal bez odpovědi (v minulosti jsem je asi nazlobil dotazy kolem chlupacení povrchu skříní).

Pavel Horský:
Citace: Milan Hudec  17.11.2021, 13:18

Všiml jsem si, že ve výstroji bývá svorka 2,5, přičemž použitá klema je CY 6, sice se do svorky vejde, ale o řádném utažení nemůže být řeč.
Osobně je automaticky měním, stejně tak jistič 2A pro HDO (pro mne exotický nejasný původ),    mám jen smůlu na konkretní serii, nebo je to standard?
Dotaz na výrobce zůstal bez odpovědi (v minulosti jsem je asi nazlobil dotazy kolem chlupacení povrchu skříní).

Milane, zkus sem hodit foto.
Já Ivančické paskvily nikdy neinstaloval a ze zásady nenavrhuji.
Myslím, že jsi četl rozsáhlou diskusi o jejich výrobcích, která tu probíhala a nikdo z Ivančic se nehodlal obtěžovat s reakcí i když o to byli několikrát vyzváni.

Jen mě zajímá, proč nahrazuješ jistič hodnoty 2A za vyšší.
Měl jsi s tím někdy problém?
Já ne.

Milan Hudec:
Citace: Pavel Horský  17.11.2021, 13:42

Milane, zkus sem hodit foto.
Já Ivančické paskvily nikdy neinstaloval a ze zásady nenavrhuji.
Myslím, že jsi četl rozsáhlou diskusi o jejich výrobcích, která tu probíhala a nikdo z Ivančic se nehodlal obtěžovat s reakcí i když o to byli několikrát vyzváni.

Jen mě zajímá, proč nahrazuješ jistič hodnoty 2A za vyšší.
Měl jsi s tím někdy problém?
Já ne.

Nikoli za vyšší, ale za solidního výrobce, většinou pl7.

Jiří_Hrubý:
On ten Tostr, co do toho dávají, do výměny pilíře vydrží. Smutné je, žr obdobný shit tam dává i DCK, takže už jen proto, aby to nějak vypadalo, tam dávám stejný typ, jako hlavní.
Co se svorkovnice týče, upřimně, pokud se nerozpadne při utahování, nechám ji tak, v opačném případě výměna.

A přitom je na světě tolik krásných nerezových rozvaděčů, za velmi podobné peníze...

Pavel Horský:
Citace: Milan Hudec  17.11.2021, 15:41

Nikoli za vyšší, ale za solidního výrobce, většinou pl7.

Při pohledu na přiložené foto Tě naprosto chápu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana